2777
2789

بچه ها حالا اون ۴۰۰ تا اهنگم به درک فیلمام از کربلا بود فقطم تو گوشیم بود میگه من پاک نکردم ولی پاک شدههه بعد اون گوشیمم قدیمیه اندروید ۷ هستش یه برنامه ای چیزی که فایلای پاک شده رو بردونه معرفی کنین توروخدا

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده نمکی ببره جاش آلوچه بگیر بخوری یادت بره 😔🤌

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

هیچی بزن بکشش😂😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ریکاوری کن

با برنامه خاصیه؟من قبلا با یکی دوتا برنامه سر یه چیز دیگه روی گوشیم‌امتحان‌کردم الی جواب نمیداد...شما نمیشناسین؟

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
بچه رو بنداز تو اسید

دور از جونش ولی کلی خودمو کنترل کردم سرش داد نزنم ‌....پاک‌کرده اونم با قصد که بازی های تخمی شو بریزه خدا میخوام خفه کنم هردومونو

شاید راست میگه یه بار برای منم همچین مشکلی پیش اومد بچه هم نداریم پاک کنه

نه خب زیاد وارد به گوشی نیست مره تو پوشه موشه ها نمیدونه چیه میزنه رو سطل زباله فقط خودش گفت اهنگاتو پاک‌کردم بعد که دید واسه فیلما عصبانیم گفت فیلماتو پاک‌نکردم‌و سریع رفت تو اتاق

بده نمکی ببره جاش آلوچه بگیر بخوری یادت بره 😔🤌

وای یعنی هیچ راهی نیستتت

وای یعنی هیچ راهی نیستتت

حالا یکی دوتا برنامه ریکاوری از گوگل پلی دان کن ضرر که نداره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

هیچی  دیگه برنمیگرده گوشی منم ۱۲۰ گیگ فیلم وعکس داشتم همش پااا‌ک شد کل خاطرات یه شبه پاک شد کلی ...

واااای نه من از کجا دیگه فیلمامو پیدا کنم...میگن یه سری برنامه هست ولی من‌نمیدونم چی رو گوشی قدیمی من جواب میده😭😭😭

حالا یکی دوتا برنامه ریکاوری از گوگل پلی دان کن ضرر که نداره

فیلترشکنم ندارم آخه برم گوگل پلی😭