2777
2789
عنوان

این دستبندا چطورن؟

243 بازدید | 13 پست

چندتای دیگه هم دارم اما دم دست نیست که ازشون عکس بگیرم اینا رو چندماه پیش هوس کردم رفتم ویایلاشو خریدم درست کردم بعد به ذهنم رسید میتونم باهاش کسب درآمد کنم ولی اون موقع تو خونه بابام بودم الان تو خونه اجاره ای الان به نظرتون این کار سود خوبی داره برام؟ دستبند وسطی رو خواهرم خوشش اومد هم دستبند هم پابندشو براش درست کردم الان زنگ مهرش یه کوچولو پریده🤭میخوام از سلیقه بقیه هم بدونم اگه یه وقت خواستم اینکارو انجام بدم بهم کمک می‌کنه 

🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامم  سلامم ای کسانی ک نمیتونید برید بیرون سرکار

ای کسانی ک میخاید درامد داشته باشید

بشتابید براتون کار اوردم😂

کار اینترنتی دیدن تبلیغاات

درامدش درحد۱۵۰ تومن میشه در ماه البته بستگی ب خودتون داره اگ وقت بزارید و زیرمجموعه بگیرید ۵۰۰ ب بالا هم میره😊

وقت زیادی  هم ازتون نمیگیره روزی ۲۰ دقیقه وقت بزارید اوکیه..نت زیادی هم مصرف نمیکنه چون تبلیغاتش کلیپ نیست بلکه چند صفحه مثه همین نی نی سایته خودمونه🙂

اگ مایل بودید درخواست بدید تا لینک بفرستم براتون اینجا نی نی یار جان پاک میکنه😘

قشنگن

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟
۱۵۰هزار در ماه؟ حالا همینو میریزن برات؟ میشه اعتماد کرد؟

بله گلم بستگی ب خودت داره میتونی زیرمجموعه بگیری و بیشتر بشه

بله میریزن میتونید سرچ کنید تو همین نی نی سایت خیلیا ت همین کار هستن

بله گلی مجوز رسمی داره

بله گلم بستگی ب خودت داره میتونی زیرمجموعه بگیری و بیشتر بشه بله میریزن میتونید سرچ کنید تو همین نی ...

میشه لینگ بفرستی گلم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی🤍🌺🌼🌼