2777
2789

من یه مشکلی دارم اونم اینه که فکر میکنم دنیای اطرافم واقعی نیست اتفاقات ،  آدما هیچکدومش واقعی نیستن

و این زندگی الان یه خوابه یه توهمه گاهی حس‌میکنم همه جدان همه خوابن و حقیقت فقط منم 

حتی توی بچگی‌هم این حس و داشتم و با خیال پردازی شخصیت درست میکردم و اون ها رو واقعی میدونستم مثلا وقتی از خواب بلند میشم حس‌میکنم فاصله گرفتم از دنیای واقعی یا با آدمای توی خوابم خیلی حس نزدیکی دارم و همش میخوام فرار کنم از زندگی الانم این چه مشکلیه که هرلحظه شدید تر میشه

💙

عزیزم شما باید به روانشناس مراجعه کنید

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حتی‌سیگارم نکشیدم تا به حال 

ببین این علائمی که شما گفتی علائم یک اختلال به اسم مسخ شخصیت واقعیت هست که در این اختلال شخص احساس میکنه دنیا و همه چیز اطرافش توهم هست یا احساس جداشدگی از بدن یا همه چی واسش احساس تازگی داره انگار تازه اومده تو این دنیا این اختلال علت های مختلفی داره که اکثرا به دلیل مصرف گل یا اظطراب های شدید دچارش میشن معمولا اگه ریشش اظطراب باشه بری پیش روانپزشک با قرصای ضد اظطراب درمان میشه.بنده تاپیکای قبلیتونم دیدم بنظرم شما یه مقدار دچار وسواس هم هستید و در واقع ترس از بیماری های روانی دارید.حتما پیش یه روانپزشک یا روانشناس حاذق برید نه از اینا که هیچی سرشون نمیشه و فقط دنبال پولن و تشخیص الکی میدن.مطمعنن حالتون خوب میشه

ببین این علائمی که شما گفتی علائم یک اختلال به اسم مسخ شخصیت واقعیت هست که در این اختلال شخص احساس م ...

خب این اختلال خطرناکه؟

من نمیتونم خانوادم و در جریان بذارم و پیش روانشناس برم اگر اقدامی نکنم ممکنه بدتر شه

💙