یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم سیب زمینی رو ضخیم و درشت خورد کن بعد با آب جدش و کمی نمک بذار جوش بخوره در حدم نیم پز مثلا چند دقیقه بعد بذار تو آبکش آبش که رفت زردچوبه بزن بعد با کمی روغن یه تفت ریز و سریع بده
سیب زمینی رو ابپز کن نه در حدی که له بشه. برش گرد بزن روش نمک بپاش بزارش فر یا ماکروفر هر کدوم داشتی. رو قسمت گریل تا خشک بشه خیلی خوشمزه میشه بدون حتی یک قطره روغن
شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
بادمجون رو پوست بکن ولی چوب بالاشو نکن فقط پوست و بگیر بعد از وسط برش بزن و روش نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزن کاملا تو مواد باشه بعد بذار تو فر یکم نرم که شد دربیار با یه روغن خیلی کم تفت بده که رنگش تغییر کنه به جای فر هم میتونی از آب جوش استفاده کنی ولی بعدش بذار لای پارچه که آبش گرفته بشه و بعد تفت بده اگر هم برای کشک و بادمجون میخوای کلا کباب کن و سرخ نکن