2777
2789

میخام سیب زمینی سرخ کنم رژیمی هم باشه که زیاد روغن نزنم در حد یه قاشق.... سرخ کن  ندارم ولی فر و تابه رژیمی دارم... کسی بلده چجوری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی سرخ کرده هیچ جوری رژیمی نیست

من باردارم وزنم زیاده آنقدر دلم سیب زمینی سرخ کرده میخواد توترکم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

سیب زمینی رو ابپز کن نه در حدی که له بشه. برش گرد بزن روش نمک بپاش بزارش فر یا ماکروفر هر کدوم داشتی.  رو قسمت گریل تا خشک بشه خیلی خوشمزه میشه بدون حتی یک قطره روغن

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
بادمجون سرخ کردن رژیمی هم اگه بلدین بگین

بادمجون رو پوست بکن ولی چوب بالاشو نکن فقط پوست و بگیر بعد از وسط برش بزن و روش نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزن کاملا تو مواد باشه بعد بذار تو فر یکم نرم که شد دربیار با یه روغن خیلی کم تفت بده که رنگش تغییر کنه به جای فر هم میتونی از آب جوش استفاده کنی ولی بعدش بذار لای پارچه که آبش گرفته بشه و بعد تفت بده اگر هم برای کشک و بادمجون میخوای کلا کباب کن و سرخ نکن

اخه خیلی دوست دارم من 🥲

منم خیلی زیاد مخصوصا باسس ولی الان دوماهی میشه نخوردم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.