2777
2789
عنوان

خانمایی باردار یه سوال

75 بازدید | 6 پست

باردارم تازه وارد هفته ی پنجم شدم هر روز دلم درد دارم امروز که کلا بالایی نافم درد میکنه طبیعی هست؟؟؟

بعد هنوزم به کسی نگفتم تا قلبش تشکیش شه حداقل هفت هشت هفته بشم ؟؟ به نظرتون حالا بگم یا زوده؟؟؟

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
عزیزم ان شا الله که سالم باشید  من نظر خودم میگم اینکه خیلی زوده  و دوم اینکه اگه درد دا ...

قبلنم سقط داشتم هفت هفته خیلیی میترسم

ولی خیلییی سخته هی خانواده ها میخان بیان خونمون باید بهونه بیاریم واقعا هم دلم نمیخاد حالا بگم به کسی 

مخصوصا چون دلدرد اینا خیلی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شا الله که سالم باشید  من نظر خودم میگم اینکه خیلی زوده  و دوم اینکه اگه درد دا ...

شما هم بارداری؟؟ چند هفته صدا قلب شنیدی؟؟؟

بعد برا محاسبه سن بارداری باید از اولین روز پریود حساب کنم یا اولین روز که پاک شدم؟؟؟

شما هم بارداری؟؟ چند هفته صدا قلب شنیدی؟؟؟ بعد برا محاسبه سن بارداری باید از اولین روز پریود حساب ک ...

بله باردارم از اولین روز حساب کن اولین روز آخرین قاعدگی و حتما ی جا یادداشتش کن که خیلی مهمه 

و اینکه منم تجربه سقط داشتم دردت اگه خونریزی نداری شاید نفخ داری 

چیزای خیلی گرم دیگه اصلا اصلا نخور و یکم استراحت کن و حتمت دکتر برو شاید شیاف لازم داشته باشی من ۸ هفته رفتم برای اینکه خونریزی داشتم گفت قلبش تشکیل شده 😭😭 خیلی روزای سختی بود ولی شکر خدا داره میگذره 

واسم دعا کنید بچم سالم بغل بگیرم 

بله باردارم از اولین روز حساب کن اولین روز آخرین قاعدگی و حتما ی جا یادداشتش کن که خیلی مهمه  ...

انشالله صحیح سالم بیاد بغلت به دل خوش بغلش بگیریی خیلییی حس شیرین پر استرسی هست

منم میخام زود نرم دکتر همون هشت هفته برم که صدا قلبش بشنوم فعلا باید استراحت کنم فقط

بله باردارم از اولین روز حساب کن اولین روز آخرین قاعدگی و حتما ی جا یادداشتش کن که خیلی مهمه  ...

چند هفته هستی؟؟؟