بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بعد هركدوم از اين استانها خودشون شرق و غرب دارم و هركدوم ي داستان
تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
اصالتا گیلانی هستن مثلا مراسم عقد به چ صورته؟به عهده عروسه یا داماد؟ جهیزیه چجوریه؟
گيلان و نميدونم اما در كل معمولا ٤، ٥ تيكه الان البته بيشتر شده جهيزيه رو دوماد ميخره، مراسم عقد هزينه ي پذيراييش با دومادِ اما تالار يا باغ و هرچي و عروس بايد رزرو كنه
كلا زياد سختگير نيستن درمورد رسومات مثلا من شمالم و يك سال اخير ٤ تا از پسراي فاميلمون ازدواج كردن ٣ تاشون همه ي هزينه ي جهيزيه يكيشون ٦ كالا رو ب عهده گرفت ولي مهريه ها معمولا زير ١٠٠ تاست
تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
من همسرم استان گیلانه....متاسفانه خیلی بی سلیقه بودن هیچ هدیه ای هم من ازشون تو زمان عقد تو مناسبتها نگرفتم...عید فطر لطف کردن ولخرجی کردن به عروس یه چادر مشکی دادن