2777
2789

بار اول راحت باردار شدم اما امان از بار دوم که دیگه قرص و آمپول و دارو گیاهی و طب سوزنی و ….جواب نداد همسر هم که اهل خرج کردن نبود 😀که ای وی اف کنم یعنی از همه جا نا امید بودم اومدم این جا به خانمایی که مث من چند سال هست تو اقدامن بگم که خواهش میکنم خانمای محترم فقط فقط استرس نداشته باشید فقط بیخیال باشید و توکل کنید به پروردگار 

خدایا توکلم فقط به خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکرمنم تواوج ناامیدی خدابرام معجزه شونشونم دادم من فک میکردم بایدبرم کاشت جنین🥺

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

دقیقا ماهی که بیخیال بارداری شدم و استرس باردار نشدن نداشتم باردار شدم 

کلی بی بی چک منفی تو این چن سال منو به این نتیجه رسوند که دیگه باردار نمیشم 

نا امید بودم خیلی ها رو میدیدم که بچه دوم رو نمیتونن حامله بشن 

دکتر بعد از دو سال کامل دارو درمانی بهم گقت  چن ماه دارو نگیر بزار بدنت استراحت کنه بعد برو مرکز مام یا سینا برا ای یو ای

خدایا توکلم فقط به خودته
مبارکه😍 منم‌۴ ساله برای دومی تو اقدامم و منتظر و امیدوار به رحمت خدا. انشاالله که قسمتم کنه دوباره ...

بچه اولت چند سالشه

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
خداروشکرمنم تواوج ناامیدی خدابرام معجزه شونشونم دادم من فک میکردم بایدبرم کاشت جنین🥺

فرستادم گلم انشالله ی نی نی خوشگل و سالم بیاری

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
۸ سال و نیم. 

مانشالله ‌ انشالله ک باردار میشی حس من میگه عید باردار میشی

خداروشکر 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

خانما برا خودتون یه سرگرمی یه دغدغه جز باردار شدن پیدا کنین خودتون و درگیر یک شب در میون رابطه و تو جوش شیرین و سرکه نشستن و عذر میخوام تایم خاصی پا بالا نگه داشتن نکنین 

من دیده بودم کسایی که بعد سال ها باردار شدن دیگه تو نی نی سایت نمیان بگن حالا به هر دلیلی 

من امروز بعد از این که صدای قلب جنین و شنیدم تصمیم گرفتم تو نی نی سایت بیام بگم که لطفا درگیر علایم نباشید در بارداری اولم خونریزی لانه گزینی داشتم این یکی اصلا 

در بارداری اولم سینه درد اصلا نداشتم اما این یکی شدیدا داشتم 

ولی چیزی که مشترک بود خواب آلودگی بود

خدایا توکلم فقط به خودته
انشاالله. ولی عید دیره. به شوهرم‌گفتم اگر تا عید نشد دیگه بی خیال بچه میشم. 

انشالله ک میشی تا امید نباش 

مشکل چی هست؟ 

این ماه به قدری بیخیال شده بودم که کلا تصمیم گرفتم بعد شهریور برم مام 

موهامو کراتین کردم 

دستگاه لاغری ار اف نمسیس یه جلسه رفتم 

بچه اولم افتاد تو جوی آب بردم سی تی 

یعنی دیگه خودمو خفه کردم 

اما وقتی اولا خدا خواست و دوما استرس نداشتم و دقیقا ماهی که بی بی چک نخریدم باردار شدم 

الان هم قلبا برا کسایی که در آرزوی مادر شدن هستن میخوام مه خداوند به آرزوشون برسونه و طعم شیرین مادر شدن رو بچشن 

خدایا توکلم فقط به خودته