2777
2789

اصلا نمیتونم کنترل کنم خودمو، سرهرچیزی یا حرفی دعوا میگیرم ، سروصدا میکنم بعدم ساعتها میشینم گریه میکنم :)

حوصله هیچکسو ندارم اصلا🙂💔

و#درد به مویرگ هایمان رسید اما هنوز لبخند میزنیم....:)))🙃(کاربری دستِ 4 نفره) #او

احساساتت رو میگی به کسی؟

اگر خوشحال،ناراحت،معترض باشی میگی؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شما بودم کمبود ویتامین دی شدید و کمخونی داشتم که دقیق روی اعصاب تاثیر میزارن آدم افسردگی میگیره من جوری عصبی میشدم سر پسر هفت سالم داد و بیداد میکردم خدا منو بکشه که زودتر نرفتم خودمو درمان کنم

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...

اول کم خونی و نداشتن یسری ویتامین های مورد نیاز بدن 

دوم (دلیل روانشناسیش : کمبود محبت 💔❤️‍🩹😔)

چون خودم اینجوری بودم دنبال درمانش بودم 

خیلی دلم برای خودم سوخت

ولی خب خیلی خیلی بهتر شدم 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
احساساتت رو میگی به کسی؟ اگر خوشحال،ناراحت،معترض باشی میگی؟

زیاد نه  سعی میکنم پنهونش کنم 

و#درد به مویرگ هایمان رسید اما هنوز لبخند میزنیم....:)))🙃(کاربری دستِ 4 نفره) #او
زیاد نه  سعی میکنم پنهونش کنم

میتونه به همین دلیل باشه عزیزم 

وقتی احساسات طبیعیت رو نمیگی همشون روی هم انباشته میشن و باعث فشار روحی میشه 

میتونی از یه روانشناس کمک بگیری

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

منم مثل شما بودم کمبود ویتامین دی شدید و کمخونی داشتم که دقیق روی اعصاب تاثیر میزارن آدم افسردگی میگ ...

اخی عزیزم🥺

اول کم خونی و نداشتن یسری ویتامین های مورد نیاز بدن  دوم (دلیل روانشناسیش : کمبود محبت 💔❤️‍🩹 ...

اها مرسی عزیزم🙂

میتونه به همین دلیل باشه عزیزم  وقتی احساسات طبیعیت رو نمیگی همشون روی هم انباشته میشن و باعث ...

اها مرسی گلم🙂