چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
منم مثل شما بودم کمبود ویتامین دی شدید و کمخونی داشتم که دقیق روی اعصاب تاثیر میزارن آدم افسردگی میگیره من جوری عصبی میشدم سر پسر هفت سالم داد و بیداد میکردم خدا منو بکشه که زودتر نرفتم خودمو درمان کنم
تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
اول کم خونی و نداشتن یسری ویتامین های مورد نیاز بدن
دوم (دلیل روانشناسیش : کمبود محبت 💔❤️🩹😔)
چون خودم اینجوری بودم دنبال درمانش بودم
خیلی دلم برای خودم سوخت
ولی خب خیلی خیلی بهتر شدم
نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»
وقتی احساسات طبیعیت رو نمیگی همشون روی هم انباشته میشن و باعث فشار روحی میشه
میتونی از یه روانشناس کمک بگیری
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...