2777
2789

نمیدونم عزیزان چجوری ازتون تشکر کنم انشالله تو تمام مراحل زندگیتون بهترینا براتون اتفاق بیفته بنده حقیرو از دعاهاتون فراموش نکنین وانشالله هیچ وقت تو زندگیتون از هرلحاظ عاطفی و..... شکشته نشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم عالی ، اول مراقب خودت باش بعد پاشو ب اطرافت نگا کن

شما درجریان تایپیک هابودین تشکر میکنم انشالله خدا هرچی میخوای بهتون بده یک سوال دیگه اینکه بنظرتون در آینده من میتونم ازدواج کنم؟

شما درجریان تایپیک هابودین تشکر میکنم انشالله خدا هرچی میخوای بهتون بده یک سوال دیگه اینکه بنظرتون د ...

اره رفتم خوندم پستاتو ، من ۲۰ سالم بود یه جورایی میشه گفت داستانم مثل شما بود البته یکم تفاوت داشت بعد سه ماه افسردگی (اخه چون اون ادم حس میکردم منو دوست داره) دیگه ی سیلی محکم ب خودم زدم خودمو جمو جور کردم زندگیمو تغییر دادم و کتاب خوندم و میشه گفت بزرگ شدم و فهمیدم ادما چ شکلی هستن یاد گرفتن از روی چهرشون از روی طرز دو کلام حرف زدنشون بشناسمشون کلی کتابای روانشناسی خوندم تا هم ذهنم رشد کرد هم ب قول داداشم عاقل شدم . بعد از ده سال ب صورت سنتی عاشق شدم وقتی همسرم اومد خواستگاری همون کسی بود که سال ها تو ذهنم بهش فکر میکردم حتی من دوست داشتم رو ابروش شکستگی داشته باشه و دقیقا داشت . کل حرفم اینه که به خدا اعتماد کن . خدا وقتی کسی رو تو زندگیت وارد میکنه اون آدم قراره کلی درس بهت بده و اینم از من داشته باش با عقلت عاشق شو نه قلبت من با اینکه همسرم مرد رویاهام بود ولی باز موقعه آشنایی ب قول خودش پدرشو با سوالام درآوردم😅حدودن ۱۰۰۰ تا ازش سوال کردم تا بهش بله گفتم . ب زمان بندی خدا اعتماد داشته باش و از آدمای اطرافت درس بگیر از تجربیاتت استفاده کن و اصلا از هیچ آدمی ناراحت نشو چون شخصیت واقعیشو در همون اندازه کم بهت نشون داده مم همیشه میگم اگر کسی ناراحت یا عصبانیم کرد ب خودم میگم مهم نیست چون ۹۰ درصد آدما واقعا احمقن شعور حرف زدن شعور تفکر ندارن پس من برای چی باید عصبی بشم درمورد اون ادم . 

شما حتما بار دیگه عاشق میشین و ب زمان بندی خدا اعتماد داشته باش و با عقلت عاشق شو و تا اون لحظه ی زندگی خوب و شادی رو برای خودت ب وجود بیار جوری ک هر شب سرتو گذاشتی رو بالش با خودت بگی عاخیش امروزم روز خوبی بود برام