2777
2789
عنوان

گربه ی جاریم !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 40 پست
من اصلا از حیوونا بدم نمیاد  ینی برام فرقی نداره گربه کنارمه انگار مبل‌کنارمه و اصلا هم وسواس ...

من متنفرم از گربه .تو کوچه و خیابون باشه صبر میکنم بره بعد من رد شد .

لای ظرف و خوراکی بره که دیگه خیلی وحشتناکه .

یه بیماری خطرناکم منتقل میکنن .

چیزی نخورید تو خونه ش

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم دو تا گربه توی کوچمون هست از بچگی بزرگشون کردیم و بهشون غذا میدیم ولی توی خون اخه؟؟🤢

چطوری حاضر شدی بری خونش و چیزی بخوری؟من به هیچ وجه خونه کسی که سگ و گربه نگه داره نمیرم با اینکه عاشق حیواناتم 

فقط جلدید ، محتوا مضر و نامفهوم 😏
به نظرم شما برا رو کم کنی برو یه افعی بگیر برا خونت ریزش مو هم نداره حال اون دو تا هم گرفته میشه

وای 🤣🤣🤣🤣🤣

اصلا خواهرشوهرم ایران نیست انگلیس‌زندگی‌میکنه دوتا سگ لوکس داره کاری ب کار کسی نداره

این خواسته کم نیاره رفته یکی از این گربه های دش این نژاد خیابونیا اورده خونه بعد انقدر بهش داده خورده قد پلنگ شده 🤣😅😅

گربه های خونگی مریضی نمیدن ک واکسن زدن

شاید من خودم تنفر و فوبیای شدید دارم اینجوری فکر میکنم که حتی اگه واکسنم بزنن تنفس و موهاشون کثیفن ...

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

من که هر نوع حییونی داشتم جز گربه حس میکنم ذات گربه خوب نیست بدجنس و خراب کارن😈 اون خواهر شوهر هم منم که دوتا سگ داره 😕،یکی از دوستام هم فوبیای پرنده داشت منم کلی پرنده داشتم این هر وقت میومد باید پرنده هامو میزاشتم یه گوشه😐حالا من هیچ خودش عذاب نمیکشه از فوبیاش😐

خونه خودشه و اختیار خونه خودش چهار دیواری خودش با خودشه شما می‌تونی اگر دوست نداری رفت و آمد نکنی و جاریت هم خونتون دعوت نکنی ولی نمی‌تونی براش تاپیک بزنی نمی‌تونی زندگیشو زیر سوال ببری یا بگی گربه نگه می‌داری یا نمی‌داره چون اصلاً به شما هیچ ارتباطی نداره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

گریه و سگ هر چقدرم که تمیزشون کنی

بازم موهاشون می‌ریزه

خالم دوتا سگ داره

یکیش عروسکی هست مثه روباهه 

میاد تو خونه خالم اینا بوسش میکنن سگ هم همه جاشونو حتی زبونشونم لیس میزنه مو سگ تو هوا هست 

وقتی مینشستیم یه جا کل لباسامون پر از مو سگ خیلی بده چه بخوای چه نخوای مو می‌ره تو غذا خوب 

فکرشو کن یه پد واسش میزاره کنار خونه رو اون هم دستشویی می‌کنه هم غذا میخوره بعدم بدون اینکه تمیز بشه تو خونه میگرده 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

من که هر نوع حییونی داشتم جز گربه حس میکنم ذات گربه خوب نیست بدجنس و خراب کارن😈 اون خواهر شوهر هم م ...

منم از همه ی حیونای خونگی میترسم جوری که یه مرغ مینا داشتیم وقتی میخواستن آزاد بزارنش من میرفتم تو اتاق در قفل میکردم 

یه بار. داداشم اومد در قفس رو باز کرد منم از ترسم فقط جیغ میزدم تنها کاری که کردم پتو کنارم بود رفتم زیر پتو بعد مینا هم اومده بود رو سرم نشسته بود منم همینجوری زیر پتو فقط جیغ میزدم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

خونه خودشه و اختیار خونه خودش چهار دیواری خودش با خودشه شما می‌تونی اگر دوست نداری رفت و آمد نکنی و ...

سبک روشنفکری زرد 

تو کاربری‌خودم 

ازادم در هر موردی که خودم دوست داشته باشم تاپیک بزنم 

کسی هم ناراحته فضا رو ترک کنه 😆