2777
2789

دخترم و دختر خواهرشوهر م هم سن هستند هر دو ۸ سالشون هست 

دختر  خواهرشوهر یه دم سرش توی گوشی هست و فوق العاده تنبل ولی دختر من خیلی اهل گوشی نیست و عاشق زبان انگلیسی و کتابهاش 

وقتی یه روز باهام بازی می کنن دخترم میشه عین دخترخواهرشوهرم همش سرش توی گوشی ، لای کتابو اصلا باز نمی کنه ، همش داد و بیداد می کنه 

الان من اومدم سرکار ، باباش خونه هست و یه کاری سمت خونه خواهرشوهر دارم و دخترم گیر شدید داده که من برم اونجا خونه عمه 

الان نمی دونم چی کار کنم از دست دخترم همیشه توی خونه وایمیسته تا من بیام ، الان می خواد بره اونجا کلی کار بد یاد بگیره و بیاد و از جمله حرف گوش نکردن و سربخود شدن .

نمی دونم چی کار کنم به خدا 

و منی که از اول اجازه ندادم دخترم جز تو مهمونی ها بیشتر با بچه های خواهر من و بچه های خواهرشوهرم بازی و رفت و آمد کنه 

الان ۸ سالشه 

بارها گفت مامان هم کلاسی هامو دعوت کن 

و جواب من یه نه محکمه

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میتونی بهش قول بده که امروز نمیشه ولی فلان روز با هم میریم که خودتم اونجا باشی حواست بهش باشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

مقاومت کن نره اونجا

همش به کنار گوشی که دستشه از همه چی خطرناک تره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

مشکل من دراینده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
نمیدونم چطوریه بچه بد و خوب رو که میذاری کنار هم خوبه بدمیشه !!!!خوب چرا بده یادنمیگیره 

متاسفانه بدی زورش بیشتر و کمتر میشه بچه خوب بتونه تاثیر بزاره رو بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اسی من اگر جای تو بودم خیلی سخت نمی گرفتمو میذاشتم بره 

بعد که برگشت و دیدم داره کار بد می‌کنه بهش تذکر میدادم که تو رفتارت عوض میشه و اگر ادامه بدی اجازه نمیدهم بری خونه عمه 

اما یه طوری که نره خونه عمه همه چیزو بذاره کف دست عمه هااا.😅.. یه جور زیر پوستی . دیگه خودت قلقش دستته

الان که من سرکار هستم دو روزی هست که مجبوریم خونه مادرشوهرم هی بریم و بیایم ، الان دخترم با شوهرم خونه هستن و شوهرم برای کاری باید بره سمت خونه مادرشوهرم و دخترم هم همش گریه که من توی خونه نمی مونم و اصلا هم حرف گوش نمیده ، من هم دارم اینجا حرص می خورم از دستش و کاری هم از دستم برنمیاد ، شوهرم هم بدش نمیاد بچه رو ببره خونه مادرش ، واقعا کلافه هستم الان