2777
2789
عنوان

اگزما

125 بازدید | 11 پست

حدود 10 ساله پوست کف دستام خیلی خشک شده و ترک برمیداره و بعضا خارش هم داره، دکتر و طب سنتی زیادی رفتم اثری نداشته، یکی میگه اگزماست یکی دیگه میگه حساسیت و یکی دیگه میگه آلودگی، فعلا دوساله فقط با وازلین چربش میکنم تا بدتر نشه

کسی میدونه چاره چیه؟ 

منم حساسیت پوستی دارم ...فک میکنم تااخر عمر باادمه فقط ممکنه کم و زیادبشه شدتش اما کامل رفع نمیشه‌.

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من دونه های ریز در میاد اینقددخارش داره ک نگو ..بعد ۳ روز کامل میره ولی بندای انگشتم حالت ترک و خشکی میزنه .ی پماد ساختگی میزنم ولی خب رفع میشه بازم ی مدت دیگ سر و کلش پیدا میشه 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
خانمها که باید براشون مهمتر باشه

بخوای حساس بشی بیشتر روحیه خودتو  خراب میکنی ...بعدم اونقد مشکل حادی نیست ک بخواد فکرمو درگیر کنه ...اینم ی جور حساسیته مهم بودن یا نبودش درمانش ک نمیکنه روند اگزما اینه 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤