2777
2789
یک سال میشه تقریبا

منم یک ماهه مامانم فوت شده امیدوارم فراموشم نکنه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دختر۵ ساله م فوت شده هروقت بیتابی میکنم حتما شبش خوابم میاد. توی خواب بیشتروقتا لباسش خیسه یاسردش ...

عزیزخدابه دلت آرامش بده خدا بهت صبرخانم زینب عطاکنه خیلی ناراحت شدم منم عزیزم 5ساله فوت کرده دوباردیدمش توخوابم  

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
0خداصبربده خیلی دردبزرگیه انشالله دیگه داغ نبینی

فدات عزیزم 5ساله شب تاصبح بیدارم التماس میکنم زجه میزنم بیادتوخوابم نمیدونم چرانمیاد  

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
روحش‌‌ در ارامش ابدی . شما فرزندشین فراموشتون‌نمیکنه . در بیداری ازش درخواست کنید که بیاد به خوابتون ...

اومده بخوابم اتفاقا آخرین خوابم چند بار بهش گفتم مامان ناراحتم بقیه مامان دارن من ندارم هر بار با تعجب میگفت خب یعنی چی این حرفت بقیه مامان دارن من ندارم؟ منظورش این بود پس من کیم

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
درست. میگه . باور کنید اون زندس فراموشش نکنید

تا زنده ام هیچ وقت فراموشش نمیکنم 🖤

بله زیاد گریه می کنم دلتنگ شم 

میدونم عزیزم منم هنوز چهل مامانم نشده حق داری

سعی کن کمتر گریه کنی بجاش براش قرآن بخونی هر موقع رفتی سر خاکش بهش بگو بیاد به خوابت