2777
2789
عنوان

دندون درد

877 بازدید | 18 پست

دوستان سه چهار روزه دارم از درد دندون میمیرم هر چی فک کنین گذاشتم رو دندونم 

قرص های نوافن ، آموکسی سیلین ، مترونیدازل و..... همشو خوردم ولی تاثیری نداره از دردش نمیتونم بخوابم دندون دردم عصبی هست 

رفتم دکتر متخصص میگه باید عصب کشی بشه ولی یکی از دندونام رو عصبی کشی کرده بودم خراب شد کلا افتاد هیچ قرص خاصی هم نداده همون قرصی رو داد که دکتر عمومی داده بود چیکار کنممممم 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه تو سه رو پنج شش نوع قرص خوردم هیچ تاثیری ندارن لامصبا از دردش داره چشمم کور میشه

اینو ک خدمتتون عرض کردم امتحان کنید همزمان فقط

تو برای ناراحت بودن زیادی حیفی🥲
نه چجوریه ؟؟؟

شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ استفاده کن عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ژلوفن با ی استامینوفن 500 همزمان

مصرف دوتاشون باهم خیلی ضرر داره

به نظرم استفاده از شیاف دیکلوفناک ضررش کمتر باشه

شماهم دوتا رو باهم مصرف نکنید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بنظرم هیچ کاری بهتر از عصب کشی نیست چون هر کاریشم بکنی باز درد میاد

تا قبل از اون من وقتی درد میگرفت دندونم نوافن میخوردن خیلی بهم کمک کرد تا زمانی که عصب کشی کنم

امیدوارم زودتر دندونت خوب بشه چون واقعا دندون درد چیزیه که من برا دشمن خودمم آرزو نمیکنم

بنظرم هیچ کاری بهتر از عصب کشی نیست چون هر کاریشم بکنی باز درد میاد تا قبل از اون من وقتی درد میگرف ...

مرسی آخه دندونام خیلی ضعیفن الکی خودش میشکنه قبلا عصب کشی کردم شش‌ماه بعد کلا روش خراب شد افتاد تهش موند رفتم کشیدم

شما سر رشته دارین از درمان؟ 

نه ولی نمیتونم دوتا مسکن قوی باهم استفاده کنم

برای همین فکر کردم شاید خوب نباشه

مخصوصا برای کبد

نه ولی نمیتونم دوتا مسکن قوی باهم استفاده کنم برای همین فکر کردم شاید خوب نباشه مخصوصا برای کبد

اوکی

من خودم کادر درمانم

چیزی الکی یه کسی تجویز نمیکنم

تو برای ناراحت بودن زیادی حیفی🥲
اوکی من خودم کادر درمانم چیزی الکی یه کسی تجویز نمیکنم

خب به من نمیسازه

ببخشید اگه تو کارتون دخالت کردم

مرسی آخه دندونام خیلی ضعیفن الکی خودش میشکنه قبلا عصب کشی کردم شش‌ماه بعد کلا روش خراب شد افتاد تهش ...

بنظرم هیچی ارزش درد کشیدنو نداره

من ۵ تا از دندونام نیاز به عصب کشی داشت 

تا حدی به درد رسیده بودم که دیگه مرگ و زندگی برام فرقی نمیکرد چه برسه به این که بکنمش

اگرم عصب کشی نکنی بیشتر عفونت میکنه و ملتهب میشه و دردش بیشتر اذیتت میکنه

عصب کشیم نکنی نه میتونی با این دندون چیزی بخوری مایع سرد و داغم بخوری درد میگیره نه این که دو روز یبار راحتت میزاره 

بازم با دندونپزشک مشورت کن بگو ک دندونات میشکنه ببین چی میگه