2777
2789
عنوان

امشب توی پارک

441 بازدید | 26 پست

دختر سه ساله ام داشت میدوید یهو یه دوچرخه از اونور اومد این جایی که با دستشون میگیرنش محکم خورد تو پیشونیش جاش تا وسط ابروهاش کبود شده میترسم به چشمشم خورده باشه از استرس نمیتونم بخوابم 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس نداره که اسپند دود کن و صدقه بذار کنار 

اره میگن شب خوب نیس اسپند دود کنی فردا براش دود میکنم فقط ترسم از چشمشه حالاهم خوابید 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
اره میگن شب خوب نیس اسپند دود کنی فردا براش دود میکنم فقط ترسم از چشمشه حالاهم خوابید 

نه والا کی گفته شب خوب نیست اینا همش خرافاته

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

استارتر تاپیکش رو بست

نتونستم اونجا جواب بدم،بابای من تو دانشگاه اصفهان درس خونده اتفاقا 

مثلا یکی تو تهران صنایع غذایی میخونه 

یکی تو آزاد پزشکی یا پیراپزشکی میخونه مثلا پرستاری

اینجا اصلا بحث دانشگاه هیچوقت مطرح نمیشه اینجا صرفا بحث رشته مطرح میشه

وقتی میتونید این حرفو بزنید که دو رشته یکسان رو با هم مقایسه کنید

مثلا من یه دوستی داشتم رفت یه رشته چرت تو دولتی خوند و یه دوستی هم داشتم رفت پرستاری خوند الان مهاجرت کرده کانادا

الان دیگه قدیم نیست بگن دانشجو های آزاد اینجورین اونجورین

الان صرفا بحث رشته و بازار کارش مطرحه 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
استارتر تاپیکش رو بست نتونستم اونجا جواب بدم،بابای من تو دانشگاه اصفهان درس خونده اتفاقا  مثل ...

شما خودت ازادخکندی عزیزم و میتونن رشتت رو بپرسم چون دانشگاه ازاد رو خیلی تتیید میکنی و گلا دولتی رو زیر سوال بردی اتفاقا منم یه هم اتاقی داشتم میکروبیولوزی میخوند همیشه میگفت اگه کتابداری اینجا بخونیم سگش می ارزه به یه دانشگاه در پیت راستم میگفت

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
استارتر تاپیکش رو بست نتونستم اونجا جواب بدم،بابای من تو دانشگاه اصفهان درس خونده اتفاقا  مثل ...

الان مثلا من چرا باید نظرم عوض شه ۹۰درصد دانشحوهاش دانش.اه ازاد چون درس نخوندن دولتی فبول شن رفتن ازاد الان حرف تو اینه که نه دانشجوهای دانشگاه ازاد همه باسوادن خنده دار شما نمیتونی نظر همه رو عوض کنی که

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
شما خودت ازادخکندی عزیزم و میتونن رشتت رو بپرسم چون دانشگاه ازاد رو خیلی تتیید میکنی و گلا دولتی رو ...

وای عزیزم

فقط منطقت😂😂

من پرستاری دانشگاه دولتی تبریز میخونم

ولی تو فامیل ما بودن کسایی که تو ازاد خوندن و همشون استخدام شدن

بحث رشته س نه بحث دانشگاه 

وقتی میتونی دانشگاه رو مقایسه کنی که رشته ها یکسان باشه

آره پرستاری دولتی خیلی جلو تر از پرستاری آزاد هست

ولی پرستاری آزاد تهران از پرستاری شهرستان های کلان شهر جلو تره 

نمیدونم چجور تحصیل کرده ای هستی که اینارو نمیدونی!!

میکروبیولوژی چون بدون کنکور هست و جز رشته هاییه که بازار کارش خیلی کمه ذاتا خوندش خیلی وقت تلف کنیه ولی آخه کتابداری؟

هردو وقت تلف کنیه اصلا ربطی به دانشگاه هم نداره 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
شما خودت ازادخکندی عزیزم و میتونن رشتت رو بپرسم چون دانشگاه ازاد رو خیلی تتیید میکنی و گلا دولتی رو ...

اون زمان قدیم بود 

الان تراز کنکور ۸۳۰۰ دانشگاه آزاد پرستاری قبول میشه

تراز ۶۴۰۰ دولتی مثلا یه رشته چرت مثل صنایع غذایی

یا مثلا ۶۷۰۰ بهداشت دولتی قبول میشه

کدوم جلو تره؟ کدوم دانش آموز درس خون تره؟

کمی دیدت رو باز کن و همینجوری نظر نده

الان مثلا من چرا باید نظرم عوض شه ۹۰درصد دانشحوهاش دانش.اه ازاد چون درس نخوندن دولتی فبول شن رفتن از ...

اخه مگه همه چی دولتی قبول شدنه؟

وای خوبه تحصیل کرده ای و تفاوت رشته هارو نمیدونی

تو میگی یه رشته چرت تو دولتی بخونی بهتر از یه رشته خوب تو آزاده چون دانشجو های آزاد تنبل هستش!!!

اینو به بچه هم بگی خندش میگیره

الان مثلا من چرا باید نظرم عوض شه ۹۰درصد دانشحوهاش دانش.اه ازاد چون درس نخوندن دولتی فبول شن رفتن از ...

درضمن من نگفتم همه دانشجو های آزاد با سواده

من اصلا با بدون کنکور ها کاری ندارم که همینجوری میرن

من رشته های با کنکور خوب رو گفتم

اون زمان قدیم بود  الان تراز کنکور ۸۳۰۰ دانشگاه آزاد پرستاری قبول میشه تراز ۶۴۰۰ دولتی مثلا ی ...

یعنی ورودی ۸۹ ازنطر جنابعالی قدیمه والا من داداشمم مهندسی کامپیوتر دولتی خونده همین اعتقاد رو نداره اصلا من شناختی نسبت به دانشگاه ازاد ندارم 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
یعنی ورودی ۸۹ ازنطر جنابعالی قدیمه والا من داداشمم مهندسی کامپیوتر دولتی خونده همین اعتقاد رو نداره ...

بله ورودی ۸۹ نسبت به ورودی ۱۴۰۲ قدیم محسوب میشه

میتونم بپرسم شما خودتون چی خوندین؟

منظورم شاغل هستید؟