2777
2789
عنوان

پیام دادم ب داداشم

164 بازدید | 12 پست

بنظرتون این پیامارو میبینه اصلا خوشحال میشه ؟ چند روز پیشم تولدش بود پیام دادم بهش ۲ روز بعد سین کرد جوابیم نداد عکس میاره سایت بفرستم ؟

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

اره میاره بفرست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه؟

من ۲۰  دو سال و نیم ازم کوچیک تره

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

البته چیز خاصی نیست خواستم قربون صدقش برم 

تو واقعیت هم قهر اینا نیستیم ولی بحث زیاد میکنیم 

همیشه همینه عزیزم اونقدر که خواهرها عاشق برادراشون هستن اونا نیستن  ولی تو بدل نگیر خواهر خوب ...

خیلی سختمه یه کلمه میام حرف بزنم باهاش میپره تو حرفم میگه خلاصه کن یا یچیزی میام تعریف کنم میگه اینو گفتی 

بله قطعا خوشحال میشه  بمونید برای هم

خیلی ممنونم عزیزم حیف که عکس العمل نشون نمیده

خیلی ممنونم عزیزم حیف که عکس العمل نشون نمیده

اخه چرا ؟شاید ابراز محبت بلد نیس

منم برادرم۱۸سالشه گاه و بی گاه بهش پیام میدم و قربون صدقش میرم اونم متقابلا جوابمو میده ذوق میکنم مرد شده وقتی میگه هرکاری داشتی بهم بگو خیلی حس خوبی میگیرم میدونم که خیلی خوشحال میشه از اینکه بیادشم همیشه و دوسش دارم و ابراز میکنم،دیگه خودشم بهم پیام میده یا زنگ میزنه که بیا اینجا دلم برات تنگ شد 

برادر داشتن حس شیرینیه شما به پیام دادنات ادامه بده و یه تلنگرم بزن بهش مثلا بگو دوس نداری پیام بدم یا ازش بپرس که اذیتت کردم که جواب نمیدی  که بفهمه ج ندادنش اذیتت میکنه 

کم کم خوب میشه باید یاد بگیره 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
اخه چرا ؟شاید ابراز محبت بلد نیس منم برادرم۱۸سالشه گاه و بی گاه بهش پیام میدم و قربون صدقش میرم اون ...

اره بلد نیست من مجردم دوتامونم خونه بابامیم شاید انقدر نزدیکیم تکراری شدیم 😂 

خدا شما رو برا همدیگه حفظ کنه 🌸🌸🌸

خیلی سختمه یه کلمه میام حرف بزنم باهاش میپره تو حرفم میگه خلاصه کن یا یچیزی میام تعریف کنم میگه اینو ...

اینکه الان اینقدر سر و کله هم بزنید خیلی طبیعیه 

هر چی بزرگتر بشید بیشتر قدر همو میدونید 

ما که اینطوری بودیم