2777
2789
عنوان

شوهراتونم به خودشون میرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 11919 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا گرمه کناه داره خودش زود به زود بره حموم ریشا شو بزنه و آرایستگی داشته باشه چه ایرادی داره ؟

خیلی گیر میدی ها
ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
موهاشم خودم یه وقتایی براش ژل میزنم و مدلای عجیب غریب میدم .یه بار رو سرش یه علامت سوال درست کردم مثل چرا
خودشو تو اینه نگاه نکرد همسایه زنگ زد نمیدونست اونجوریه همونطوری رفت دم در و....
خیلی دعوام کرد ولی از اون به بعد هی میره تو اینه نگاه میکنه من گلی بوته ای چیزی رو سرش نکاشته باشم
بی خیال بابا.لختی رو عشقه.دوست داشتی حالاپیژامه از این گشادا بپوشه با این تیشرت گشادا که نخین؟؟؟؟بعد کش شلوارشم تا سینه اش بالا ببیاره؟؟؟؟
من خوشبخترین زن روی زمینم.... همسر مردی مهربان و مادر 2 فرشته ی زمینی...خدایا پناه خوشبختیم باش.آمین
وای فرزانه گل گفتی...
شوشوی من 2 تا خواهر داره واسه همین تو خونه مامانش همیشه با همون شلوار گشادها میگشت. وقتی اومدیم خونمون شلواراشو با خودش اورده بود و میپوشید و کششم تا زیر سینش میکشید بالا منم یه روز در کمال خونسردی با شلواراش کف اشپزخونه رو پاک کردم و انداختم دور
ایییی ...خیلی چندش بود