2777
2789

ترسو ها نخونید 😄❤️❌️❌️❌️❌️❌️

شما جای من نیستین .. شاید از نظر شما خنده دار بیاد حرفام یا بگین توهم هست ... مثل این میمونه که شما میگین اااا من احساس میکنم  قبلا  این صحنه رو دیدم  که اینجوری شده این اتفاق افتاده ... یا احساس میکنم شنیده بودم ازت این حرفو انگار دوباره تکرار شد ...
خودت فقط میدونی که درسته ...بقیه میگن نه بابا خیال میکنی چه جوری میشه !!!!

توی باغ بودیم شب جا انداختیم بخوابیم ..
یه اتاق ۱۸ متری هست فکرکنم ...
من پایین پاها جا انداختم بخوابم پامو که دراز کردم  از مچ پا به بعد
سرامیک دیگه بود .. فرش نبود بعد سینک ظرف شویی هست ..
دیگه یکم که گذشت سرو صداها شروع شد از تو بیرون صداهایی میومد مثل راه رفتن یا خش خش برگ ها یا صدای در کتری ... 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

باغ ما جوری هست حتی گربه نمیتونه بیاد داخل دیواربلند داره بعد فنس داره نیم متر روش  .... یک بار گوشت  ریخته بودیم بغل دیوار اصلا دست نخورده بود باز جم کردیم بیرون ریختیم ... پس سرو صداها مال حیون نبوده ... 
 پامو دراز کردم احساس کردم دست یه بچه کوچیک یک ساله مثلا زیر پامه .... تودلم گفتم اااا چه مادریه بچشو گذاشته اینجا رو زمین خالی سرد ...  زیر پا تا مثلا لگد بخوره بهش بعد بخاطر اون مارو اذیت کنه ... پا شدم بچه رو بردارم بغل خودم بخوابونم دیدم هیچی نیست .. دراز کشیدم دیگه ... ((بچه کوچیک اصلا نبود باما )).... من کلا عاشق بچه هام نوزاد که باشه میمیرم براشون ..تا دوسالگی به بعد دیگه دوسشون ندارم 😄

از جن هم تاحالا نترسیدم . 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بعد صبح برای خواهرم تعریف کردم ... 
گفت آره منم خوابم نمی‌برد از صداها ..دستشویی هم داشتم ((بیرون یه ۵ متر اونور تر هست توالت ))
صدا میومد میترسیدم شوهرمو بیدار کنم برم ... گفتم ولش تا صبح نگه میدارم 😄

بعد دیدم تو پاشدی نشستی باز دراز کشیدی دیگه صداها قط شد سکوت شد شدید شدید .. 
دیگه شوهرمو بیدار کردم رفتم توالت ... 

به شوخی گفتم فکر کنم مامان جنه گفته این دلش برا بچم سوخت همه جنارو بیرون کرد از باغ گفت حق اذیت ندارین 🤣

جای باغ ما خیلی تعریف میکردن چون اول چشمه هست و چسبیده به کوه ها قدیم جن زیاد میدیدن ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل تو تاپیکت اسمشو نمیگفتی.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ازون به بعد تو خونمون خیلی احساس می‌کردم مثلا داشتم ظرف میشستم کسی داره نگاه میکنه .. گوشه چشمم احساس می‌کردم یه چیز سیاه بغل دیواره برمیگشتم نگاه میکردم هیچی نبود ... خیلیییییی برام پیش میومد ها ... حتی بعد چند سال  دخترم یک بار نصف شب بیدار شد که شیر بخوره ...  تازه دد میگفت ماما بابا میگفت یادم نیست دقیق فکر کنم ۹ماه داشت ... نگاه گوشه سقف میکرد هرکار می‌کردم برگرده شیر بخوره دیدم چشم برنمیداره گفتم چیه مامان گفت خوخ انگشت دراز کرد اون سمت .. بسم الله گفتم و آیت الکرسی خوندم برگشت شیر خورد خوابید . 

حالا اتفاقای عجیب که میوفته رو بگم .. 

اینجور تاپیکا خوراک خودمه😍😮

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

از بعد اون ماجرا احساس میکنم اگه از دست کسی خیلی ناراحت بشم هرکی باشه حتی شوهرم یه اتفاق بد برا طرف میوفته  ... مثلا باشوهرم دعوا کردم و منو ناراحت کرد فرداش یه آهن خورده بود توسرش خیلی الکی ها  و خون اومده بود شدید ... 
یا از همون موقع به بعد... هروقت منو ناراحت کنه یه اتفاقی میوفته براش خودشم میگه دیگه بنده خدا ترسیده 😅 آخریش فردای روزی که منو ناراحت کرد چنان از رو درخت افتاد باسنش چاک خورد اندازه یه انگشت و بعد  عمیق ها ... و اندازه یک وجب کبود شده بود بد ... یا یک بار رفت شمال دوروزه سر شارژ دعوا مون شد گفتم همیشه خودم میخرم یک بار بهت گفتم خسیس بازی درمیاری با بیست تومن چه جوری بسته فعال کنم من خرم که با پول خودم همیشه شارژ خریدم که حالا بعد عمری بهت گفتم برام بزن اینجوری

از بعد اون ماجرا احساس میکنم اگه از دست کسی خیلی ناراحت بشم هرکی باشه حتی شوهرم یه اتفاق بد برا طرف ...

میگی ... که ۲۰ تومن ازسرتم زیاده 😒.. پاش سر خورد از رو درخت پرتقال  فرداش ..... یه پاش لای درخت گیر کرده بود و قوزک پاش مویه برداشت  ورم کرد شدید ... همش جانی نیست ها مالی هم خیلی پیش اومده دقیقه یکی دو روز بعد دعوامون میشه همش ....

یا چند نفر از اقوام شوهرم  با حرفاشون منو ناراحت. کردن اتفاق بد براشون افتاد  یه ضرری بهشون وارد شد بعد یکی دوهفته یا ماه شده  ...  

مثلا فامیلمون یه حرفی تو جم گفت من ناراحت شدم حرف جالبی نبود تو جم به یه خانم بگی ... بعد اون بنده خدا چند روز بعد ماشینش چپ کرد  خدا به خودش رحم کرد کاریش نشد .. 

میگی ... که ۲۰ تومن ازسرتم زیاده 😒.. پاش سر خورد از رو درخت پرتقال  فرداش ..... یه پاش لای درخ ...

همه شو نمیتونم دقیق بگم میترسم کسی منو بشناسه دونه دونه کامل تعریف نمیکنم ... اول نمیخواستم بهش فکر کنم ولی دیدم تا وقتی کسی کارم نداره هیچ اتفاقی. نیست . تا کسی پشتم حرفی میگه به گوشم میرسه ناراحت بشم دلم بگیره از کسی یه اتفاقی چند روز بعد برا طرف افتاد.... دیگه شک کردم .. 

یا چند وقت پیش یک  بار همکار شوهرم سر یه ماجرایی توگروه کاری با شوهرم دعواش شده بود اصلا منو ندیده ها بعد میون فوش هاش یه فوش هم به من داد ... خیلی ناراحت شدم درصورتی  دعوای دوتا آقا هست چرا اسم خانم میاری 
بعد ۵ یا ۷ ماه الان شوهرم میگه مریض شده  بنده خدا 
دوکلمه حرف بیشتر نمیتونه بزنه کسی زنگ میزنه بهش بعد سلام و احوال پرسی دیگه خانمش جاش حرف میزنه دیگه نمیتونه بیشتر حرف بزنه 

چیکار کنم راهی هست  اگه اون بچه جنه یا مادر پدرش مثلا برای تشکر این کارارو میکنن دست بردارن نکنن این کارو  .. واقعا نمیخوام برا کسی اتفاقی بیوفته ... 

حداقل تو تاپیکت اسمشو نمیگفتی.

اسم کیو ؟

چقدر از باغتون خوشم اومد

چرا 😄😄