2777
2789
عنوان

ازوقتی دلم برا بچه جن😈 سوخت اتفاقای عجیب میوفته 😨😪🫥🙄❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 5611 بازدید | 106 پست
اسم کیو ؟

تو عنوانت.معمولا مینویسن ترسناک تو عنوان توضیح نمیدن دیگه خود عنوانت به تنهایی ترسناکه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی ک عاشق اینجور چیزام ولی بعدش ک گوشیو میذارم کنار عین سگ میترسم😂ولی کاش برامنم از اینکارا میکردن.هرکی منو ناراحت میکرد جوابشو میدادن

یازان بلع یازدی چاره ندی...
تو عنوانت.معمولا مینویسن ترسناک تو عنوان توضیح نمیدن دیگه خود عنوانت به تنهایی ترسناکه

ترسیدم کلی بالا پایین کردم ببینم اسم خودمو یا شوهر یا کی گفتم 😄

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
ترسیدم کلی بالا پایین کردم ببینم اسم خودمو یا شوهر یا کی گفتم 😄

🤣🤣🤣🤣حقته.زدی ضربتی ضربتی نوش کن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چه خوب خوش به حالت کاش منم فامیل شوهرم که اذیتم میکردن جوابشونو میگرفتن

ولی واقعا من دوست ندارم دیگه ترسیده شدم باورت میشه کلا با همه قطع رابطه کردم تا کسی منو ناراحت نکنه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
منی ک عاشق اینجور چیزام ولی بعدش ک گوشیو میذارم کنار عین سگ میترسم😂ولی کاش برامنم از اینکارا میکردن ...

من فقط از سوسک و سگ میترسم توعمرم از چیز دیگه نترسیدم .. فکر کن عاشق اینم نصف شب بشینم فیلمای ترسناک نگاه کنم ... ولی دیدم انگار باعث سختی  قلب و سنگ دلی میشه دیگه ترکش کردم 😪

وای اسی تورو خدا من کاری نکردما من غلط کردم      

عزیزم 🤣❤️

اینجور تاپیکا خوراک خودمه😍😮

نظری نداری برای اینکه چیکار کنم اگه اونا باعث اتفاقا میشن دست از این کار بردارن ؟

نظری نداری برای اینکه چیکار کنم اگه اونا باعث اتفاقا میشن دست از این کار بردارن ؟

نه واقعا!😕🤔

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
نه واقعا!😕🤔

ممنون 🥲

باغ ما جوری هست حتی گربه نمیتونه بیاد داخل دیواربلند داره بعد فنس داره نیم متر روش  .... یک بار ...

استارتر من حرف شما رو باور میکنم. کل طایفه جن ها رو می‌شناسم. پسرم. حتی مراسم جن گیری هم بردنم.  هر چی می‌خوای بدونید ازم سوال بپرسید 

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂