2777
2789
عنوان

بچها بیاین درباره جاریمه

189 بازدید | 19 پست

رفته بود بیمارستان پیش جاری کوچیکم چون زایمان کرده ازم خواست برم خونش مراقب بچهاشو خونش باشم من رفتم بهشون غذا دادم خونشو تمیز کردم دریغ از ی تشکر خیلی عصبیم اومدم خونم

اون الان همه چیز خیلی سختشه عزیزم شاید یادش رفته حالش خوب نبوده شما هم لطف کردی خسته نباشی 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خو شاید بعدا میخاد تشکر کنه  یاک خو تازه زایمان کرده حال نداشته تشکر کنه😂

نه انگار درست ننوشتم جاری موچیکه زایمان کرده من رفتم خونه جاری بزرگه چون رفته بیمارستان پیش اون کوچیکه

نه جاری کوچیکه نه بزرگه

عیبی نداره بیخیال به هرحال تو کارتو انجام دادی منت گذاشتی بعدا زبونش دراز نیست که کمک نکرد یا فلان نکرد

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
عیبی نداره بیخیال به هرحال تو کارتو انجام دادی منت گذاشتی بعدا زبونش دراز نیست که کمک نکرد یا فلان ن ...

اره راس میگی بیخیال میدونی از جی حرصم میکیره دخترش وقتی مامانش اومد گفت وای مامان کمرم درد میکنه همه کار کردم منم اینجوری بودم😕در صورتی ک فقط ی شیشه دادم پاک کرد خیلی پرروعن خانوادگی 

اره راس میگی بیخیال میدونی از جی حرصم میکیره دخترش وقتی مامانش اومد گفت وای مامان کمرم درد میکنه همه ...

😂😂😂 با همون خسته شده طفلک 

🤣🤣🤣🤣🤣چه جاری تو جاری شد اصن نفهمیدم 

ببین ۳ تا جاریم جاری بزرگه میخواست بره پیش کوچیکی ک تازه زایمان کرده ازم خواست برم خونش چون بیمارستان ی شهر دیکه بود من دوروز مراقب خونه بچه هاش بودم با اینکه بچه کوچیک داشتم

😩کاش همه کارارو میدادم بهش امشب راحت میخوابیدم😂

گاهی وقتا بعضیا اینقدر پررو هستن که ادم میمونه از خلقتشون توام استراحت کن دفعه بعد مثل مهمون برو بیا

ببین ۳ تا جاریم جاری بزرگه میخواست بره پیش کوچیکی ک تازه زایمان کرده ازم خواست برم خونش چون بیمارستا ...

🥲اهااا 

خو اسی ی خورده صبر کن خود اونی ک زایمان کرده کوچیکه میاد ازت تشکر میکنه 

گاهی وقتا بعضیا اینقدر پررو هستن که ادم میمونه از خلقتشون توام استراحت کن دفعه بعد مثل مهمون برو بیا

الان میگم باشه راس میگی  باز پس فردا میرم نیشم تا بناگوشم بازه😂😂