2777
2789

اصلا حالم خوب نیس نمیتونم واقعا تحمل کنم اینم ضعف منه اعصابام به هم بخوره اینجوری میشم نمیدونم دیگه چیکار کنم با شوهرمم دعوا کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل بارداری باید دندوناتو درست میکردی الان جز تحمل نمیشه کاری کرد

واقعا دندونام هیچ ایرادی نداشتن قبلش چون میرفتم چک کنن تو این پنج ماه که حاملم هر نوع مشکلی به وجود اومده 

سعی کن استرس نداشته باشی و از دعوا وجنجال دوری کن.هم برای بچت خوب نیس هم خودت.از بارداریت لذت ببر.کیه که زندگی آرومی داشته باشه پس زیاد فکر خودتو درگیرنکن .واسه دندونت متاسفانه راهکاری ندارم از دکترت سوال کن

کی خوب بودم که هشت ماهه عروسی کردم روز خوب ندیدم همین امروز کتک خوردم نمیدونم دیگه چطوری باشم

اخه چرا عزیزم کتکت زد واسه چی اخه؟اخه شما بهم پیام دادی بعدمنم جوابتو دادم بعددیگه خبری ازت نشد منم کلی نگرانت شدم چون تا حدودی از زندگیت خبر داشتم ...واسه همین گفتم خودم بهت پیام بدم

اخه چرا عزیزم کتکت زد واسه چی اخه؟اخه شما بهم پیام دادی بعدمنم جوابتو دادم بعددیگه خبری ازت نشد منم ...

تاپیک بعدیتو خوندم و خیلی ناراحت شدم و داخل تاپیکت واست پیغام گذاشتم

اخه چرا عزیزم کتکت زد واسه چی اخه؟اخه شما بهم پیام دادی بعدمنم جوابتو دادم بعددیگه خبری ازت نشد منم ...

اونقدر همه چی قاطی هم هست هر روز یه مشکلی پیش میاد ببخشید با شما هم نتونستم حرف بزنم