2777
2789

سلام..

بالاخره امسال دلمو زدم دریا و گفتم کارمو شروع کنم...از پارسال کلاسارو رفتم مدارکمو رفتم..با کلی سختیییی ولی گذشت...

کلی  سرمایه گزاشتم..

حتی کم آوردم طلا فروختم...

مواد برند درجه یک خریدم...

هرچیزی ک ی آرایشگر لازم داشت...

الهی قربونش برم همسرمو میگم هرچی گفتم گفت چشم و خرید. و هنوزم میگ موفق میشم ..فداش بشم ک امید به موفقیت من داره😞💔...

فکرمیکردم راحته..آسونه...ولی نه...

خیلییییی سخته..خیلی...

مدل پیدا نمیشه...

فالوور پیدانمیشه..

مشتری پیدا نمیشه...

تازه دوماه اینا میشه کارمو شروع کردم..میکاپ کارم...اونم تاشروع کردم محرم صفر شروع شد...

انقدددددد تو ذوقم خورده...اینک مشتری نیس...شبا تا خورده صبح بیدارم..از فکروخیال..

چکارکنم؟!؟ادامه بدم...یا تسلیم شمو بکشم کنار😞😞😞😞

من استعدادشو دارم...هرچیزی ک ی آرایشگر موفق داشت باشه رو من دارم...چرا نمیشه؟!؟؟

چرااا..

کم آوردم...انقد که امشب اشکم بند نمیومد..تو خلوت میگم کاش شروع نمیکردم این شغلو...ولیییی حالا ک شروع کردم چیکارکنم تا موفق تر شم😞😞😞😞

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

بااجازه اسی ببخشیدمیشه تایپک قبلی ام وگزارش بزنیدممنون میشم

اینم از شانس من 🤐🦠

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ماهه میخوای ره صدساله بری بایدصبورباشی

حس میکنم تا آخر همینه😞

تازه محرم و صفر تموم شد شما میخای کارتو بزاری کنار. 

فکرکنم باید برید ارایشگاههای دیگه کارتونو ببینن و ازتون بخان برین سالنشون کار کنید. اوایلش دستمزد کم میدن بهتون ولی برای اینکه شناخته بشید این مسیرو بایدددددد برید.

من خودمم ازمسیرم کشیدم بیرون (ارایشگر نیستم) جز افسردگی چیزی نداره.

بنظرم مشکلت پیج و تبلیغاتته  یا اینکه بدون اینکه بفهمی کارت اکاتوری و کثیفه ، ببین‌چیه حلش کن ن ...

کارم خوبه موادم خوبه بااخلاقم جای خوب مشغولم..ولی مشتری و مدل نیسسسس

جانزن،اینهمه وقت و هزینه صرف کردی،قوی باش صبر کن و به تلاشت ادامه بده تا بلخره موفق شی 

ینی میشه موفق و مشهورشم ی روز بیام ببینم همه میگیرم بودن اینجا😞

گزارش بزنیدلطفا😂 منم بلوغ زودرس داشتم فکرکنم ۱۰_۱۱سالم بودقدم هم ۱۵۰فکرکنم 

نبابا چه گزارشی دختر