2777
2789
من تازه زایمان کردم زایمانم طبیعی بود خیلی راحت بودم دردم فقط و فقط تا موقع زایمان بود بعدش دیگه اص ...

ارع بخدا.وقتی ازاتاق عمل اومدم نگم که داشتم ازسرماجون میدادم.۴تاپتوبهم دادن اصلابدردنمیخورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بیمارستان وپرستارا راضی بودی؟منم سزارین دوممو فرقانی شدم ولی خوب نبود ورسیدگی نمیکردن و خیلی اذیت ...

برامنکه خوب بودن.زودزودمیومدن چک میکردن ومواظب بیمارابودن.حالابینشونم بودن کساییکه نمیشددوتاسوال ازشون پرسید

من تازه زایمان کردم زایمانم طبیعی بود خیلی راحت بودم دردم فقط و فقط تا موقع زایمان بود بعدش دیگه اص ...

من سزارین زاییدم خودم از تخت اومدم پایین راه رفتم 

تو خصوصی هم بودم 

خیلی زنها چون پول میدن ناز میکنن برای پرسنل و شوهرشون 

یادمه ماه آخر خانم خم نمیشد کفشش ب پوشه شوهرش پاش کرد

ارع بخدا.وقتی ازاتاق عمل اومدم نگم که داشتم ازسرماجون میدادم.۴تاپتوبهم دادن اصلابدردنمیخورد

قدم نو رسیده مبارک ❤

انشاءالله هرچه زودتر سرپا بشی 

ومادر شدن زیباترین اتفاق  زندگیم شد💚💚
خیلی ممنون عزیزم.الهی امین

سعی کن آب زیاد بخوری سروم بزن تا مواد بیهوشی از بدنت خارج شه تو بیمارستان خصوصی زرت زرت سروم میزدن ولی دوستم تو دولتی 2 بار سروم زدن افتضاح سردرد داشت‌ 

برامنکه خوب بودن.زودزودمیومدن چک میکردن ومواظب بیمارابودن.حالابینشونم بودن کساییکه نمیشددوتاسو ...

ماله من سند رو که وصل کردن خیلی درد وسوزش داشتم تا اتاق عمل نرفتم وبی حسی نزدن مردم از سوزش ودرد هر چی میگفتم توجه نمیکردن بعد عملم همه ی کارا به عهده همراهم بود .

خوب طبیعی میاوردی وقتی تجربه داشتی بعد بدنها متفاوت هست با هم هر کسی یک مدل دوست داره و براش مناسب ه ...

خودم طبیعی دوستداشتم ولی فشارم رفت بودرو۱۹باداروکنترل نشدوسزاورژانسی کردن.