2777
2789

۵روزه اززایمانم گذشته ازدردشکم وکمروبخیه به عرزدن میوفتم.هی فرت وفرت بایدشیاف بندازم بره داخل.نه میتونم درست راه برم نه درست بخوابم عضلات شکمم دردمیکنه بخیه روهم همش بایدمواضب باشم عفونت نکنه نمیدونم شکمم نیوفته روش  همش سشوارمیکشم.وای نگم که باچه بدبختی به نی نی شیرمیدم.تودوتای طبیعی قبلی نصف این بدبختیاروهم نداشتم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب طبیعی میاوردی وقتی تجربه داشتی بعد بدنها متفاوت هست با هم هر کسی یک مدل دوست داره و براش مناسب هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم مزشکت بد بوده والا من یک روزم درد نکشیدم حتی یه روز چون پزشکم بهم گفت چکارا کنم حتی کمرمم درد نگیره وقتی امپول بی حسیو اولین بار به کمرم زدن بهم گفتن اگه سرتو تکون بدی کمر درد میگیری بعدا منم تکون ندادم الان خداروشکر بعدشش سال هنوز کمر درد نگرفتم 

عزیزم شما که تجربه طبیعی داشتی چرا سزارین شدی ؟ 

من چون تجربه سزارین دارم ، اصرارم اینه دوباره سزارین بشم 

بعدشم برای من پانسمان چسبی زدن 

به محض اینکه از بیمارستان مرخص شدم هر روز حموم بودم 

بدون اینکه قطره ای آب به بخیه هام نفوذ کنه 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

پسرم ۱۰ سالشه هنوز مریض که میشم 

یبوست بگیرم 

عطسه کنم 

سرفه کنم 

خیلی بخندم 

سردم بشه 

اولین جا بخیه ام درد میگیره 

تازه تابستونم عرق سوز میشه 

دکترمم بهترین دکترشهرمون بود 

هرجا هم رفتم گفتن سزارینت عالی بوده

دقیقا منم همینجوری بودم 

بعد ده روز بهتر میشی 

طبیعی واقعا یه چیز دیگست

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.