2777
2789
عنوان

تاحالا شده دلتون بخواد طلاق بگیرن

187 بازدید | 12 پست

تاحالاشده با خودتون بگین کاش مادر و پدرتون از هم جدا بشن ؟

از بچگی شاهد جنگ و دعواشون بودم افسرده شدم دیگه 

👣🦋🌼⏳️بر چهره پر ز نور مهدی صلوات 🤍بر جان و دل صبور مهدی صلوات🤍 تا امر فرج شود مهیا بفرست 🤍بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🤍_[🕋💚]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی 

حتی از مامانم خواستم ولی بس که پدرم ترسناکه، حیوونه ترسید و نرفت بحاطر من و برادرم موند 

الان ما سه تا شدیم افسرده مضطرب مرده متحرک دلمون خونه

از صدای نفسشم میترسم

میترسم همین الان از خوابیدن، که یهو با صدای فحش و کتک بیدار شم

انصاف نیست این همه مردن

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }
اره خیلی  حتی از مامانم خواستم ولی بس که پدرم ترسناکه، حیوونه ترسید و نرفت بحاطر من و برادرم م ...

من میگم با اینکه بده طلاق ولی آسیبش از موندن کمتره

👣🦋🌼⏳️بر چهره پر ز نور مهدی صلوات 🤍بر جان و دل صبور مهدی صلوات🤍 تا امر فرج شود مهیا بفرست 🤍بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🤍_[🕋💚]

اره خیلی  حتی از مامانم خواستم ولی بس که پدرم ترسناکه، حیوونه ترسید و نرفت بحاطر من و برادرم م ...

منم به مامانم میگم ولی نمیدونم چرا خودش نمیخواد حاضره همش دعوا و جنگ باشه ولی جدا نشه البته اینکه شغل هم نداره و تامین مخارج هم براش مسئله اس

من میگم با اینکه بده طلاق ولی آسیبش از موندن کمتره

خیلی بهتره

ما تباه شدیم

هرروز مرگُ به چشم می‌بینیم 

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }
منم به مامانم میگم ولی نمیدونم چرا خودش نمیخواد حاضره همش دعوا و جنگ باشه ولی جدا نشه البته اینکه شغ ...

مادر منم

ولی کار پیدا کردن هرچقدر سخت باشه، تحقیر و کتک خوردن، زندانی شدن خیلی بدتره

مادر منم ولی کار پیدا کردن هرچقدر سخت باشه، تحقیر و کتک خوردن، زندانی شدن خیلی بدتره

بالاخره ما نمیتونیم مجبورشون کنیم و بیشترین اسیب و ما بچه ها میخوریم تا خودشون برای همین جدا نمیشن به اندازه ما روی روانشون تاثیر نمیذاره

بالاخره ما نمیتونیم مجبورشون کنیم و بیشترین اسیب و ما بچه ها میخوریم تا خودشون برای همین جدا نمیشن ب ...

مادر من خیلی اسیب دیده

ما قربانی انسان نبودن پدرم شدیم

ایشالا مشکلتون حل بشه عزیزم ❤️

مادر من خیلی اسیب دیده ما قربانی انسان نبودن پدرم شدیم ایشالا مشکلتون حل بشه عزیزم ❤️

همچنین❤