2777
2789
بعد خود مصاحبه کی هست؟ عزیزم شما ازت سوالی پرسید؟لباس چی بپوشم رفتم 

منم مثل تو امسال دعوت شدم لیت اسامی براساس حروف الفبا بعدا اعلام میشه اول باید ثبت نام کنی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بری بهتره مصاحبه بعدا اطلاع رسانی میشه میگن مهلت تحویل مدارک به آموزش و پرورش تا یکشنبس

سایت شما ثبت نام نکردی؟

تو توضیحات گفته۴۸ساعت بعدازاعلام نتایج باید توی سایت ثبت نام کنی یعنی تا امشب مهلت داره طوری ک من فهمیدم پس چیه این

سایت شما ثبت نام نکردی؟ تو توضیحات گفته۴۸ساعت بعدازاعلام نتایج باید توی سایت ثبت نام کنی یعنی تا ام ...

سایت هنوز باز نشده 

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
سایت شما ثبت نام نکردی؟ تو توضیحات گفته۴۸ساعت بعدازاعلام نتایج باید توی سایت ثبت نام کنی یعنی تا ام ...

من سال پیش دعوت شدم فرداش رفتم آموزش و پرورش اونموقع از این ثبت ها تو سایت نبود 

اطلاع ندارم 

از مشاوری کسی ک میدونه حتما بپرسید

نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک مردم این آبادی ....
فردا باید چی ببریم دقیقا؟؟

✅ مدارک موردنیاز داوطلبین دعوت به مصاحبه تخصصی سال ١۴٠٢

1_اصل و تصویر کارت ملی (یا رسید موقت ثبت احوال) 

2_اصل و تصاویر کلیه‌ی صفحات شناسنامه

3_اصل و تصویر صفحه اول دفترچه درمانی (در صورت وجود)

4_سه قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده

5_اصل و تصویر دیپلم و یا گواهی تایید شده که معدل کل در آن قید شده است

6_اصل و تصویر پیش دانشگاهی و یا گواهی تایید شده که معدل در آن قید شده است

7_اصل و تصویر ریزنمرات تایید شده سه سال آخر دیپلم با مهر زنده آموزشگاه محل تحصیل

8_اصل و تصویر ریزنمرات پیش دانشگاهی با مهر زنده آموزشگاه محل تحصیل

به همراه فرم شماره 2 که بالاتر گذاشتیم 2 نسخه ازش پرینت بگیرید 

مدارک امتیاز اور مثل گواهی بسیج و روخوانی 

اینا ک برا روز مصاحبس 

برا آموزش و پرورش 

هم ریز نمرات از مدرسه بگیر 

۶تا عکس داشته باش ۳ در چهار 

شناسنامه و دفترچه بیمه و کارت ملی اگ داری ببر ک باید از تمام صفحاتش پرینت بگیری 

فک کنم اره نگران نباشید یکشنبه ببرید 

میشه درخواست منو قبول کنید برای مصاحبه راهنمایی میخواستم اگه امکانش هست,یه سوال دیگه اینکه چند روز بعداز اعلام دعوت شدگان شروع میکنن برای مصاحبه تقریبا

میشه درخواست منو قبول کنید برای مصاحبه راهنمایی میخواستم اگه امکانش هست,یه سوال دیگه اینکه چند روز ب ...

درخواستتان رو قبول میکنم سوال هاتونو بپرسید فردا بیام جواب بدم مهمون داریم الان

اسی بنظرم هرچی زودتربرو اگه تونستی فردابروباورکن من یک کاریم به آموزش وپرورش افتادبااینکه مهلت داشت یکروزانجام ندادن هزاردلیل بیخوداوردن ازساعت ۸تا۱مئطلم کردن بعدشم گفتن الان سایتش اینطوریه وفلان شدبقدری دنبالش افتادم کف پام یخورده اگزماداشت امابه لطف اینا کلا خم شداینقدرکه رفتم دنبالش تهشم نشدکاری کنم