2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روند اداریش چطوریه چکار باید بکنم هیچی نمیتونمتو سایتم باید برم

اینارو فردا ببر آموزش و پرورش ثبت نام سایت هنوز شروع نشده

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
فردا مشارکت رو بردار هرچی ک لازمه برو آموزش و پرورش شهرتون اونجا میگن چیکار کتی حتما فردا برو

پس فردام میشه؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
اینارو فردا ببر آموزش و پرورش ثبت نام سایت هنوز شروع نشده

تا کی وقت هست برای این مدارک؟سوالم ازم میپرسم یافقط مدارکم تحویل میگیرن؟

میشه یه نفر بجام ببره یا با خودمم کار دارن

تا کی وقت هست برای این مدارک؟سوالم ازم میپرسم یافقط مدارکم تحویل میگیرن؟ میشه یه نفر بجام بره بیرون ...

خودت بری بهتره مصاحبه بعدا اطلاع رسانی میشه میگن مهلت تحویل مدارک به آموزش و پرورش تا یکشنبس

خودت بری بهتره مصاحبه بعدا اطلاع رسانی میشه میگن مهلت تحویل مدارک به آموزش و پرورش تا یکشنبس

بعد خود مصاحبه کی هست؟

عزیزم شما ازت سوالی پرسید؟لباس چی بپوشم رفتم