golgoll مدیر عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 299 عنوان اونایی که جنسیت رو از روی ان تی تشخیص میدن بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 47 پست تاپیک هایی که میزنم بعضیاش برای خودم نیس نگید پیش خودتون چرا باهم همخوانی نداره😃 1402/06/17 | 21:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marii290 عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1123 احتمالا دخترهولی تست کلم دقیق دقیقهبخر کلم قرمز بجوشون مساوی با ادرار قاطی کن رنگش روشن شد پسره تیره شد دختره
golgoll مدیر استارتر عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 299 عدد ان تی چند بوده؟ میگن زیر ۱.۵ ها دخترن تاپیک هایی که میزنم بعضیاش برای خودم نیس نگید پیش خودتون چرا باهم همخوانی نداره😃
golgoll مدیر استارتر عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 299 احتمالا پسره از کجا فهمیدید؟ تاپیک هایی که میزنم بعضیاش برای خودم نیس نگید پیش خودتون چرا باهم همخوانی نداره😃
golgoll مدیر استارتر عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 299 دختره میشه بگید از کجا فهمیدید؟ تاپیک هایی که میزنم بعضیاش برای خودم نیس نگید پیش خودتون چرا باهم همخوانی نداره😃
golgoll مدیر استارتر عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 299 چجوری تشخیص میدن من آنومالی هم رفتم ی بار بعدش هم رفتم نفهمید بچه پشتش بود، اگر مشخص کردن منو لایک م ... عکس ان تی بزار عزیزم تاپیک هایی که میزنم بعضیاش برای خودم نیس نگید پیش خودتون چرا باهم همخوانی نداره😃
خدایا_تنهایمان_نگذار عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 614 عکسش به دختر میخورهسونو به پسرنمیدونم چی بگمان شاءالله سالم باشه و اون جنسیتی که میخواد باشه❤️ خدایا تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
golgoll مدیر استارتر عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 299 عکسش به دختر میخوره سونو به پسر نمیدونم چی بگم ان شاءالله سالم باشه و اون جنسیتی که میخواد باشه❤️ سونو از ضربان قلب میگید پسره؟ تاپیک هایی که میزنم بعضیاش برای خودم نیس نگید پیش خودتون چرا باهم همخوانی نداره😃
خدایا_تنهایمان_نگذار عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 614 سونو از ضربان قلب میگید پسره؟ بله😊و ان تی هم که بالای یک و نیمهمنم طبق شنیده هام میگم.... خدایا تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
golgoll مدیر استارتر عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 299 بله😊 و ان تی هم که بالای یک و نیمه منم طبق شنیده هام میگم.... مرسی عزیزم تاپیک هایی که میزنم بعضیاش برای خودم نیس نگید پیش خودتون چرا باهم همخوانی نداره😃
خدایا_تنهایمان_نگذار عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 614 برامن ان تی ۱.۰۴ بود،جفتم خلفی،ضربانشم بالای ۱۴۰ .دخترهازون هم میگم خدایا تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
golgoll مدیر استارتر عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 299 برامن ان تی ۱.۰۴ بود،جفتم خلفی،ضربانشم بالای ۱۴۰ .دختره ازون هم میگم اینم همون خلفی میشه جفتش.... تاپیک هایی که میزنم بعضیاش برای خودم نیس نگید پیش خودتون چرا باهم همخوانی نداره😃
خدایا_تنهایمان_نگذار عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 614 اینم همون خلفی میشه جفتش.... والا برامن دقیق نوشته بود،برا ایشون و متوجه نشدم خدایا تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏