2777
2789
عنوان

عمل بینی نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 28308 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم روزای اول بعد عمل از دماغتون خوشتون نمیومد؟ بعد رفع ورم خوب شد؟ یا از همون روزا دوسش داشتین ...

من خیلی خیلی ورم داشتم 

اصلا روز اول مشخص نیست فرمش چجوره 

باید صیر داشته باشی تا جا بیفته 

اتفاقا اگه بینیتون نقص داره عمل کنید و لذت ببرید از دیدن خودتون توی آینه و عکس سلفی    

شما عمل کردین عزیز؟

بعد چند مدت ورم بینی تون رفت؟

از همون روزای اول از فرم بینی لذت بردین؟

عمل خوبه به نظرم ولی نه برای همه من مثلا خودم عمل کردم و راضیم و برگردم عقب بازم عمل میکنم چون واقع ...

ببخشید چند وقتیه از کامنتتون میگذره میخواستم بپرسم چجوری بیهوش میکنن؟؟؟

ببخشید چند وقتیه از کامنتتون میگذره میخواستم بپرسم چجوری بیهوش میکنن؟؟؟

سلام عزیزم

راستش بیهوشی یادمه که روی تخت که دراز کشیدم ، دکتر بیهوشی اومد بالای سرم یه شوخی هم کرد گفت یجوری بیهوشت میکنم مشتری شی😂😂و همزمان که حواسمو پرت کرد یه سوزنی به دستم زد و بعد چندثانیه دیگه چیزی یادم نیومد و اخرش بعد عمل انگار یه صدایی اومد که یکی صدام زد و منم به هوش اومدم

درکل روندش یجوریه که اصلا متوجه نمیشی 

سلام عزیزم راستش بیهوشی یادمه که روی تخت که دراز کشیدم ، دکتر بیهوشی اومد بالای سرم یه شوخی هم کرد ...

سلام گلم 

میخوام اقدام کنم واسه عمل بینیم ولی خیلی استرس دارم که نکنه دیگه بهوش نیام و اینحرفا