2777
2789

یه وقتایی هست

نه گریه کردن آرومت میکنه نه نفس عمیق

نه یه لیوان آب سرد نه داد زدن

ﻳﻪ ﻭﻗﺘﺎﻳــــــــي ﻫﺴـــــﺖ ﻛﻪ ﻓﻘﻂ نیاز داری

برای همیشه نباشی ﻫﻤﻴﻦ …

شد شد، نشد میریم زیر خاک، بیخیال ارزوها💔🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم تنگ شده واسه حرف زدنات واسه اخمات واسه خندیدنات بگم خوبی بگی فدات گلم رگی نمونده دیگه فدات کنم

عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔

یه وقتایی هست نه گریه کردن آرومت میکنه نه نفس عمیق نه یه لیوان آب سرد نه داد زدن ﻳﻪ ﻭﻗﺘﺎﻳــــــــ ...

قَلبـے خَستِـ؏ از تَپیدن!⁦:)⁩

خدا رو چه دیدی؟! شاید شد..✨️🤍