2777
2789

حتما برید متخصص پوست

ممکنه ویتیلیگو باشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قارچ نیست

جدیدا خیلی ها رو دیدم اینجوری شدن

من همش فکر می کنم نکنه از واکسن کروناست

همسرت واکسن زده بود؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
پیسی نیس

نمیدونم والا قبلا قارچ زده بود ولی یکم قهوه ای رنگ بود رفت درمان کرد حالا بعد چندسال اینارو زده فردا میبرمش دکتر

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
قارچ نیست جدیدا خیلی ها رو دیدم اینجوری شدن من همش فکر می کنم نکنه از واکسن کروناست همسرت واکسن ز ...

اره زده 

اره زده 

این پسر فامیل ما دقیقا همین جوری شده رفت دکتر طب سنتی بهش گفتن که باید با یه نوع رژیم غذایی و دارو گیاهی بدنش سم زدایی بشه حالا اینکه دکتر طب سنتی چقدر راست گفته بود نمی دونم

من به دوز سوم واکسن از اول هم حس خوبی نداشتم چون نفهمیدم چی زدن بهمون

سرنگهای آماده رو زدن به ما بدون اینکه برندشو ببینیم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نمیدونم والا قبلا قارچ زده بود ولی یکم قهوه ای رنگ بود رفت درمان کرد حالا بعد چندسال اینارو زده فردا ...

سلام خواهش میکنم جواب بدید ، دکتر رفتید نظرشون چی بود؟ لکه ها چی هستن ؟ و دارو چی استفاده کردید در صورتیکه خوب شدید چقد طول کشید تا دارو اثر کنه؟ 

خواهشا کامل توضیح بدید، دعات میکنم 

سلام خواهش میکنم جواب بدید ، دکتر رفتید نظرشون چی بود؟ لکه ها چی هستن ؟ و دارو چی استفاده کردید در ص ...

سلام عزیزم والا من زیاد نینیسایت نمیام پیامتم الان دیدم اونموقع که شوهر من رفت دکتر پوست بهش گفت اینا قارچ پوستیه و چون تو گردنش بودگفت اکثرا بخاطر پیشبند و مو پرون که تو آرایشگاه استفاده میشه و آلوده بوده گرفته براش دونوع دارو نوشت یکی محلول آبکی بود و یکی پماد دست ساز واقعا الان یادم نیست چی بودن فقط یادمه بعد حمام اول محلول رو به محل قارچ میزد که سوزشم داشت مثل الکل بود بعد چند دیقه پماد و میزد بعد یکهفته هم خوب شد