2777
2789
عنوان

کسایی ک ارتودنسی کردن بیان

71 بازدید | 6 پست

من دوتا دندونای جلوم صاف بود حالا یدونش امده جلو و حالت کج گرفته انگار 

شما تاحالا این اتفاق افتاده خیلیی نگرانم درس نشه🥲از نزدیک پیداس 

تقریبا ۱ ساله ارتودنسی کردم دکترمم الان نیس برم پیشش

در من خری به گل نشسته=/!🫏

خاهش میکنم خانما من یه پسر دو ساله دارم میشه بهم کمک کنید در حد توانتون اصن کمک مالی هم نمیخام لباس گرم برا بچم و خودم زمستون داره میاد توانم نمیشه بخرم. بخدا من از سیستان بلوچستانم واقعا اینجا شرایط سخته.خاهش میکنم ازتون🥲

من ارتودنسی کردم سریع درست شد ۶ ماه موند بعدش ی قاب لاکی بهم داد ۴ ساله میزنم دو روز نزنم باز دندونم میاد سر جاش 

دندونام متحرک شدن باید از این میله های پشت دندون تا ابد بزنم احتمالأ

یا همین قالبو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ارتودنسی کردم سریع درست شد ۶ ماه موند بعدش ی قاب لاکی بهم داد ۴ ساله میزنم دو روز نزنم باز دندونم ...

واقعا وای

من بهم‌گفته بود دوسال اینجوری ک دکتره کار میکنه انگار سه سال  طول میکشه 

نمیدونم چیکار کنم اصن🥲

من دندونام جلو بوده برده عقب.منم یه کوچولو نامنظمی برای دوتا دندون جلویی احساس کردم ولی الان اوکی شد ...

آخه من میترسم خیلی بره جلو نوبت بعدی‌ام وسطای مهره برا همین استرس دارم میترسم درست نشه

آخه من میترسم خیلی بره جلو نوبت بعدی‌ام وسطای مهره برا همین استرس دارم میترسم درست نشه

اگر متخصص ارتو هست دکترتون اصلا نگران نباش.اینکه آروم آروم کارو پیش ببره طبیعیه.همیشه دو سال طول میکشه.اصلا جای نگرانی نیست