2777
2789
من دخترم دو ماه و نیمشه و رفلاکس داره, با کلی دردسر شربت موتیلیوم و رانیتیدین خارجی پیدا کردم و بهش میدم الان حدود شش روزه که دارم اینها رو‌میدم اما هنوز بالا میاره، چقدر طول میکشه تا این داروها اثر کنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیما جون کلی دکتر بردمش گفتن تا دو سالگیش همینه که هست الان شونزده ماهشه بهتره نسبت به نوزادیش رفلاکس دختر من خیلی شدید بود حتی پوشکشو میخواستیم عوض کنم تو بغلم سرپا میگرفتم عوض میکردم چون دراز کش میکردمش شیر برمیگشت تو حلقش کبود میشد
تا شش ماهگی که تو نی نی لای لای نشسته میخوابوندمش بعد ازونم دمر البته بعد از شیر همیشه نیم ساعت عمود تو بغلم میگرفتمش ولی نگران نباش اکثر بچه ها بعد از چهار پنج ماهگی خوب خوب میشن
سلام سیما جون کدوم دکتر میبری باید امپرازول بدی تا تاثیر داشته باشه من این دو تا دارو رو با امپرازول میدم روزی 2 بار یک سوم کپسول امپرازول رو میدم بعد از 8 -9 ماه دارو دادن متوجه شدم روزایی که حتی یه وعده امچرازول یادم میره بدم نینی جونم استفراع میکنه و بالا میاره موتیلوم و زانتاک هم میدم موتیلوم روزی 3 بار زانتاک روزی 2 بار
خدایا شکرت خدایا خانواده ام سالم و عاقبت بخیر باشن
رومینا جون دکترش فعلا اینها رو‌داده اما اگه خوب نشه میبرم‌پیش دکتر مقدادی همه ازش راضی هستن میخوام بذونم این داروها چقدر طول میکشه تا اثر کنه ،که اگه دیدم اثر نکرد ببرمش دوباره دکتر