2777
2789
راستش یه خانمی شماره چند تا واسطه ازدواج رو معرفی کردند، منم گفتم اینجا به دوستایی که لازمشون میشه اطلاع بدم،البته اینجا نمی زنم،هر عزیزی که خواست پیغام خصوصی بده شماره ها رو بگم.
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایا جان می تونی تماس بگیری اما خانواده ت متوجه نشن،بعدا ک موردی معرفی شد بگی از دوستان معرفی کردن منم مجرد بودم خجالت میکشیدم اما الان می فهمم الکی بوده خجالتم و پیدا کردن مورد خوب ارزشش بیشتره
این واسطه ها آدم های مطمئنی هستند؟
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
🤔
تاوقتی کسی ازتون نظرنخواسته نظرندید *جواب سوال طرفوبدیدبه کسی چه ربطی داره افکاروعقایدکسی چیه یانامزدش چجوریه که تجویزطلاق وازدواج میدیداحمقانه ترین کاراینه ادم ازکسی اینجانظربخواد .شبیه برره بریزن سرش وتجویزبدن .
دوست قدیمی جان منم نمیشناسموشون ولی لازم نیست اطلاعات زیادی بدید،مثلا شماره تلفن و محدوده محلی ک میشینید،بعدا اگه موردی پیدا شد اطلاعات دقیق رو به اون میگید اگه مورد مناسبی بود