2777
2789
عنوان

بچه ها لطفاً واسه پدراتون اینستا نصب نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم گفت یکبار پدرشوهرش تو اینستا استوری س ک ص ی گذاشته بوده 🤦‍♀️😂 بلد نبوده دستش خورده رفته استوری شده بعد آشناها زنگ زدن گفتن این چه استوری بوده اینا هم گرفتن پاکش کردن 🤦‍♀️😂😂😂

تو بگو بهشت کدومه.....اصلا تو این زمین بهشت کجا بود...

یادش بخیر تو زمان بچگی ما تو کافی نت ها و بعضی خونه ها کامپیوتر بود بعد می رفتی خیابون اشتراک اینترنت می خریدی بعد کد اون اشتراک رو وارد می کردی می رفتی تو اینترنت 

و زمانی زمانی که اینستا نبود برنامه ای بود به اسم مسنجر و ایمیل که اگر دختر و پسر عضوش بودند از اون دختر و پسر دید خوبی نداشتند 

اما حالا همه عضو فضاهای مجازی 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

والا برا اون زنه که اونجور وایساده  نباید نصب کرد

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
یادش بخیر تو زمان بچگی ما تو کافی نت ها و بعضی خونه ها کامپیوتر بود بعد می رفتی خیابون اشتراک اینترن ...

عزیزم آره واقعا با این حال اون موقعا یه جور دیگه زندگی صفا داشت

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

یادش بخیر تو زمان بچگی ما تو کافی نت ها و بعضی خونه ها کامپیوتر بود بعد می رفتی خیابون اشتراک اینترن ...

سرعت اینترنت هم که نگم از سرعت لاک پشت اون ورتر بود 🤐

عزیزم آره واقعا با این حال اون موقعا یه جور دیگه زندگی صفا داشت

دقیقا، عشق و عاشقی ها هم آرامش خاصی داشت 

حقیقتش من اون زمان خیلی بچه بودم اما داستان های عاشقانه اون قدر زیبا بود که تو اون سن کم می خوندم فقط ته بدبختیش این جا بود که مچ دختر و پسر رو والدین دختر و پسر بگیرند 

خواهرم گفت یکبار پدرشوهرش تو اینستا استوری س ک ص ی گذاشته بوده 🤦‍♀️😂 بلد نبوده دستش خورده رفته است ...

یک بار یک مردتفریبا مسن تو اینستا تو پبح کاریم هی درخواست دوستی می داد، حالا شمارمم تو پیجم بود هي زنگ می زد يعني به سختی تونستم ردش کنم بره 

خواهرم گفت یکبار پدرشوهرش تو اینستا استوری س ک ص ی گذاشته بوده 🤦‍♀️😂 بلد نبوده دستش خورده رفته است ...

وای بنده خدا🤣🤣

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

دقیقا، عشق و عاشقی ها هم آرامش خاصی داشت  حقیقتش من اون زمان خیلی بچه بودم اما داستان های عاشق ...

بله واقعا❤️ یاد اون موقع ها بخیر