2777
2789
عنوان

کسایی ک عروس هلندی دارن بیان

73 بازدید | 10 پست

دوتا عروس دارم یکیشون هرکار میکنم دستی نمیشه تازه دو هفتس اومده .بیرون از قفسم میارم سریع پر میزنه فرار میکنه ۱ سالشه .دستی میشه ؟

اون یکی خیلی وحشی بود ولی رام شد این نمیشههه

من گربه دارم😂

بگم عروس هلندیاتو بخوره😂😂😂😂

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید اعتمادشو جلب کنی 

وقتی تو قفسه با دستت بهش غذا بده 

تازه دو هفتس اومده نخوا ک باهات صمیمی بشه 

زیاد درگیرش نکن 

خودش بهت عادت میکنه 

فقط بهش توجه کن و غذا بده 

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
😂عروسام اونو نخورن اون نمیخورتشون

وای اره گربم از عروسک موشش مبترسه😐

اسمش هوگوعه😄

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
باید اعتمادشو جلب کنی  وقتی تو قفسه با دستت بهش غذا بده  تازه دو هفتس اومده نخوا ک باهات ...

مرسی 

همه این کارارو میکنم ولی ممکنه چون سنش بیشتره عادت نکنه؟ اون یکی جوجه بود زود رام شد

میکنم خودشو میزنه تو قفس یا فرار میکنه 😭

خب درش نیار تا همونجا بت عادت کنه کم کم اروم اروم میش بره طول میکشه باید ببینی رو چی حساس یا خوشش میاد

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍