2777
2789

مامانم منو اجبار میکنه اشپزی کنم من دوست ندارم همش دختر عموهامو مثال میزنه که ببین اینطورین اون طورین منم بدم میاد خوب دختر عموهام توخونه داری خیلی عالین حرفشوقبول دارم اما منم تو چیزای دیگه خوبمکه اونا خوب نیستن 

مامانم دائم میگه دختر عموت همسن توئه نامزد کرده تورو هیچکس نمیگیره هیچ هنریم نداری وگند اخلاقی من بد اخلاق نیستم اما خوب بلدم نیستم اونطور که مامانم میخواد با همه خوب باشم  در ضمن من زود عصبی میشم   و خوب از اجبار بدم میاد

بلدما چند مدل غذا بلدم اما خوب علاقه ندارم  نمیدونم چی کارکنم از وقتی توخونه  ام تابستونو مامانم عین زهر مار کرده نمیدونم چی بگم به نطرتون چی بهش بگم همش دختر عموهامو میزنه تو سرم خسته شدم😥😥😥😥

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

ازدوست داشتنه عزیزم دلش نمیخواد دخترش از دخترای جاریش کم داشته باشه یکم باهاش راه بیا 

منم این مشکل داشتم ولی خب به نفعه ازدواجم که بکنی به دردت میخوره خونه داری

دخترعموت نامزد داره که ازدواج هنر نیست 

یکم بادل مامانت راه بیا درکش کن انشاالله اونم درکت میکنه گلم

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
خوب.  تو.  چی. خوب هستی؟؟

نقاشی و طراحی و نوازندگی و کامپیوتر و کلا چیزای هنری و درس خوندن

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
سلام  ازدوست داشتنه عزیزم دلش نمیخواد دخترش از دخترای جاریش کم داشته باشه یکم باهاش راه بیا&nb ...

اخه خوب چطور راه بیام؟ چی کارکنم؟راهنمایی میکنی؟

منم خصوصیاتم مثل شماس و خب من کار بیرون رو خیلی دوس دارم و توش موفقم 

کاش مامانم درکم میکرد😔😔😔

نقاشی و طراحی و نوازندگی و کامپیوتر و کلا چیزای هنری و درس خوندن

اهان فکر کردم میگی کارهای دیگه خونه رو انجام میدی

ببین. مادرت نباید مقایسه بکنه.   

ولی معلومه شما. هیچ کاری تووخونه نمیکنی

این به ضرر آینده خودته

چه ازدواج بکنی.   چه بری خوابگاه.   چه تنها زندکی بکنی

پس. یک کم. کمک کن.      

اهمیت نده دیگه چه کنیم؟  کاش مادرت کمی دختر داری بلد بود اونوقت از تو توقع خونه داری داشت

هی چقدر اهمیت ندم همش بابامم پر میکنه خستم کردن بخدا منم ادمم ربات که نیستم

اولا کار مادرت اشتباهه ولی خوبی تورا میخواد دوما باید دید شما چند سالته سوما چند تا غذا کافی نیست سفره آرایی چند مدل سالاد و ترشی و مربا و کیک و دسر هم لازمه در مورد اخلاقت نظری ندارم ولی خب روی خوش قطعا از عصبانیت بهتر جواب میده

بگو توام زن عمورو ببین یاد بگیر تا منم مث دخترعموهام باشم

زن عموم اخه خیلی چیز نرمالی نیست مثالش بزنم میخوابه ساعت 3طهر پامیشه و بعدشم تا ساعت 8 باشگاهه  

اخه خوب چطور راه بیام؟ چی کارکنم؟راهنمایی میکنی؟

یک سیاستی که خودم داشتم این بود که فکر میکردم ببینم چه کارایی بیشتر تو چشم مادروپدرم عزیزه تا اونارو انجام بدم مثلا مامانم وقتی ازخونه میرفت بیرون هرچیم زود میومد دوست داشت خونه مرتب باشه وقتی اینکارو میکردم خوشحال میشد و کمتر گیرمیداد

تو الان کاری که باید بکنی اینه تو چشمش خودتو عزیزکنی گلم 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب