2777
2789
عنوان

اسم بچه هامونو مسخره میکنن؟🤧🤧🤧🤧😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8077 بازدید | 187 پست

خودت میگی بی فرهنگ 

ادمای بی فرهنگ اسمای مذهبی رو هم بد تلفظ میکنن

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهورا مزدا که خوبه کامل میگن دیگه هر اسمی بذاری یه چی میگن تازه به جانان میگن جانونی حتی قدیماهم همین بود واسه هرکسی یه لقب زشت میذاشتن این رفتار ما باید اصلاح بشه مه متاسفانه تا چند نسل دیگه هم درست نمیشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من اسمم کوثره بهم میگن کوکو یا کفتر😐😂

ولی اینا رسما دارن اسم رو تبدیل به فحش میکنن

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...

ببین ادم نفهم و بی فرهنگ باشه اسم مذهبی غیرمذهبی براش فرق نداره مسخره میکنه،خودتو سر ادم بی فرهنگ غصه دار نکن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

لنا

لیام

دلوین

آیسان

نیکا

آسنات

آسو

سوین

حنا

بعدشم وقتی یکی اسم بچتونو مسخره میکنه باهاش جدی برخورد کنید حتی اگه فامیل دور بود یا طرف خیلی عزیز بود واستون اینجوری اعتماد به نفس بچهاتونم میره بالا