2777
2789
عنوان

اسم بچه هامونو مسخره میکنن؟🤧🤧🤧🤧😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8085 بازدید | 187 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسمم کوثره بهم میگن کوکو یا کفتر😐😂 ولی اینا رسما دارن اسم رو تبدیل به فحش میکنن

وای اسم کوثر رو وقتی از قصد مخفف میکنن خیلی بد میشه 😂😂 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

فرهنگ مسخره کردن اشکاله اون باید درست باشه .همه اسما رو مبشه مسخره کرد حتی مذهبی ها رو .پس باید اون رفتار کنار گذاشته بشه و گرنه اسم بچه هامون رو فقط باید  علائم اختصاری بزاریم 

چه اسم زیباییه سامیار ممنونم خیلی قشنگه هرچی به ذهنشون برسه نمیتونن مسخره کنن

بله واقعا قشنگه خودمونم تو خونه سامی صداش میکنیم داداشمم دوست داره اسمشو سال دیگه میره پیش دبستانی بعد یه دفعه ازش مغازه دار پرسید اسمت چیه اونم ۴ سالش بود گفت اسم من سامیاره اگه دوس داری سامی بگو بهم بعد انقد خندیدیم😂

فقط اسم را از جنبه مسخره نکردن انتخاب میکنی؟؟؟

به نظر من این طرز فکر اشتباهه اما دیگه باید به اونم فکر کنن ولی واقعا ما ت  مدرسمون هیچ کس اسم همو مسخره نمیکنه مگر اینکه دوست صمیمی باشیم و مثلا من دوستم یه بار اسمم شایلینه بهم گفت شال بعد انتظار داشت من بخندم ولی خیلی جدی بهش گفتم دوس ندارم این طوری صدام کنه و ادامه داد و مجبورم کرد شستمش دیگه کامل صدا میکنه

نمیشه همیشه از افراد سمی فاصله بگیریم

باور کن من با اینکه تو جایی زندگی می کنم که افکار محدود و متعصبه و سن بالا زیاده اسما رو درست تلفظ می کنن و بدون تمسخر

اطراف تو واقعا سمی هست

قرار نبود اینجوری بشه....

اسی ببخشید چقدر بیشعورن اطرافیانت اینهمه اسم مسخره از کجاشون درمیاد کیان کو.. نی؟؟؟؟؟ 😲😲😲😲😲پرهام پشمام؟!!!!! 

خب اینجوری شما بهترین اسمم انتخاب کنی باز یکی میاد تعییرش میده یه فحش ازش درمیاره که

🤪