چون که خدا همه چیز را دید و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
هیچی نمیخورم رژیم تغذیه رعایت میکنم از اول که فهمیدم باردارم اصلا قند و شکر هم نخوردم
من قبل بارداریم قندم ۱۱۶بود ناشتا
الان اومده ۷۷،فک کنم از هورمون هستش ،
چون که خدا همه چیز را دید و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
حتی گرسنه از سفره پامیشم برنج فقط ظهر ماکارونی و سیب زمینی ممنوع نون سبوس دار دو کف دست😕
کدو ریز کن توماست،یا مثل خیار خام خام بخور عالیه
سیب سبز بخور,انگور اصلا نخور
با قرص نیومد پایین😔 من همین الانم هر روز آنوکسا میزنم و کبودم انسولینم بزنم دیگه...
عیب نداره عزیرم نه ماهه دیگه تحمل کن
ولی شاید دوز قرص رو بیشتر کنه
اگه انسولین بزنی خیلی چیزارو میتونی بخوری
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
هفته ۲۳هستم گلم ❤️نترس هیچی نمیشه ،،من دیدم خیلیاااا دیابت بارداری داشتن و بچشون صحیح و سلامته