2777
2789
عنوان

دیابت بارداری😔 کمککککک

911 بازدید | 52 پست

سلام

از هفته ۷ قند ناشتام ۱۰۱ بود

دکتر غدد و تغذیه رفتم

رژیم غذایی داد و قرص متفورمین ۵۰۰

حالا هر روز یه عدده

۹۳

۹۶

۹۷

امروزم که ۱۰۳

هفته دیگه که برم انسولین میده؟😔

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

چی زیاد میخوری ک قند داره؟

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی زیاد میخوری ک قند داره؟

هیچی نمیخورم

رژیم تغذیه رعایت میکنم

از اول که فهمیدم باردارم اصلا قند و شکر هم نخوردم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

نه عزیزم بعید میدونم بده

ولی باور کن انسولین خیلییی خوبه 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

حتی گرسنه از سفره پامیشم

برنج فقط ظهر

ماکارونی و سیب زمینی ممنوع

نون سبوس دار دو کف دست😕

هیچی نمیخورم رژیم تغذیه رعایت میکنم از اول که فهمیدم باردارم اصلا قند و شکر هم نخوردم

من قبل بارداریم قندم ۱۱۶بود ناشتا 

الان اومده ۷۷،فک کنم از هورمون هستش ،

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
نه عزیزم بعید میدونم بده ولی باور کن انسولین خیلییی خوبه 

با قرص نیومد پایین😔

من همین الانم هر روز آنوکسا میزنم و کبودم

انسولینم بزنم دیگه...

حتی گرسنه از سفره پامیشم برنج فقط ظهر ماکارونی و سیب زمینی ممنوع نون سبوس دار دو کف دست😕

کدو ریز کن توماست،یا مثل خیار خام خام بخور عالیه 

سیب سبز بخور,انگور اصلا نخور 

من قبل بارداریم قندم ۱۱۶بود ناشتا  الان اومده ۷۷،فک کنم از هورمون هستش ،

الان بارداری و قندت ۷۷ هست؟

چند هفته ای؟

امضات خیلی قشنگه🥲

کدو ریز کن توماست،یا مثل خیار خام خام بخور عالیه  سیب سبز بخور,انگور اصلا نخور

ممنون

چشم

با قرص نیومد پایین😔 من همین الانم هر روز آنوکسا میزنم و کبودم انسولینم بزنم دیگه...

عیب نداره عزیرم نه ماهه دیگه تحمل کن

ولی شاید دوز قرص رو بیشتر کنه

اگه انسولین بزنی خیلی چیزارو میتونی بخوری 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان بارداری و قندت ۷۷ هست؟ چند هفته ای؟ امضات خیلی قشنگه🥲

اره گلم وقتی باردارشدم قندم اومد پایین ،قبل بارداریم اونقد رعایت میکردم رو ۱۱۶تکون نمیخورد ،،

هفته ۲۳هستم گلم ❤️نترس هیچی نمیشه ،،من دیدم خیلیاااا دیابت بارداری داشتن و بچشون صحیح و سلامته 

لیموترش و سیر خیلی خوبه برای تنظیم قند و چربی ورزش کن حتما پیاده روی داشته باش خیلی اثر داره& ...

سابقه سقط داشتم و نارسایی دهانه رحم

نمیتونم ورزش کنم زیاد