2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه هااااا یه سواااال دارممممم جواب بدین لطفااااااا

اگر دانشجو باشید و عاشق استادتون بشید و استادتون بفهمه و بهتون خط بده و شما فقط مثل گیجها نگاه کنید و بعد از اون هم هربار میبینینش از شدت هیجان پا به فرار بزارید و اونم بعد مدتی دیگه محلتون نده یعنی خودتون عشقتون رو پروندن یا از همون اول هم‌آدم پایه ای نبوده؟؟؟؟

میتونم بپرسم چرا

چون میدونستم نمیشه اون قرار بود بره خارج با خانوادش خودمم قرار بود برم سرکار از یه طرفم یه سری مشکلات تو خانوادمون بوجود اومد منم گفتم دیگه ما فیلم ترکی نیستیم که وسط اینهمه کاروبار بهم برسیم پس خودم قطع رابطه کردم

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤
چه رفتار یا کاری که رفت🥺

اول چند روز جواب تلفنش ندادم بعد که زنگ زد و حسابیم ازم عصبی بود که چرا جواب نمیدادی همه چیو بهش گفتم و قطع کردم حالا بعدش اون خیلی خواست برگردم و تلاش کرد ولی نشد دیگه

اول چند روز جواب تلفنش ندادم بعد که زنگ زد و حسابیم ازم عصبی بود که چرا جواب نمیدادی همه چیو بهش گفت ...

دیگ نمیخوای برگرده؟الانم هنوز نمیخوای باشی باهاش؟

بچه هااااا یه سواااال دارممممم جواب بدین لطفااااااا اگر دانشجو باشید و عاشق استادتون بشید و استادتو ...

اگه واقعا دوست داشت تا آخرش پات وایمیساد نه اینکه دو روزه نا امید بشه ازت

دیگ نمیخوای برگرده؟الانم هنوز نمیخوای باشی باهاش؟

چه برگشتی آخه😅 الان تو آلمانه ازدواجم کرده یه دختر ۴ ساله هم داره خیلی هم خوشبخت شده اگه با من میموند شاید الان بدبخت شده بود کی میدونه گاهی نباید تو مصلحت خدا دخالت کرد