پسرم یازده ماهشه یکماهه هر کاری میکنم بجز شیر چیزی نمیخوره مریض نیست دندون جدیدم در نیاورده که بگم برا اونه هر روشی تو نت خوندم امتحان کردم اصلا از دست من که قبول نمیکنه باید غذارو بذارم جلوش که اونم فقط باهاش بازی میکنه امروز صبحونه براش پنکیک درست کردم یه تیکه اشو برد تو دهنش داشتم ذوق میکردم که تفش کرد 😏تا دو روز پیش شبا که میدیدم هیچی جز شیر نخورده یکم کشمش خیس میکردم بش میدادم میخورد دیشب اونمپس زد چیکار کنم کسی تجربه ای شبیه این داره؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بازی کنه،بچه این سن باید با غذاش بازی کنه،چرا نشستی نگاش میکنی ببینی لقمه رو برده تو دهم بعد تف کرده،بگذارش رو صندلی غذا یا یه چیزی زیر بچه پهن کن بشقاب خوراکی رو بگذار و برو،بگذار اونقدر بازی کنه تا امتحان کنه،اونم نه چیزای تکراری،غذاهای جدید با مدل جدید،حتی شده سیب زمینی ای پز که مکعبی برش زدی ،یا ماکارونی فرم دار یا هر چی فقط جدید
اصلا غذا نخوردنش طبیعیه ؟ بچه دوستم ماشالا خرو با خور میخوره مرده رو با گور
بعضی وقتا بچه ها لجبازی میکنن ،شما بچه هارو با هم مقایسه نکن،نگرانم مباش چون بچه ها خیلی باهوشن و سریع میگیرن،چیزای متفاوت بذار جلوش و برو به کارت برس بعد ببین چی میشه،نشین نگاش کن
در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همین است یزیدی و حسینی