2777
2789
عنوان

چقد ما بد شدیم... چند روز پیش...

267 بازدید | 15 پست

همش میخواستم تاپیک بزنم راجع بهش یادم میرفت! 

چند روز پیش یه پستی در مورد اسکیزوفرنی دیدم که دنیا از دید یه فرد مبتلا به این اختلال چگونه هست.... بعد یه آقایی کامنت گذاشته بود من متاسفانه پدر و مادرم وقتی بچه بودم از هم جدا شدن خیلی مشکل داشتم و... و به این بیماری مبتلام و بعد ازدواج کردم و دو تا بچه دارم که یکیش اوتیسمه و یکیش CP (فلج مغزی) و خیلی سخته و.... بعد یکی اومده بود ریپلای زده بود براش گفته بود برو یه اسلحه بردار اول دو تا بچتو خلاص کن بعد خودتو 😐 و خب 60، 70 نفرم کامنت اینو لایک کرده بودن، بقیه هم به دلیل داشتن بچه سرزنشش میکردن، درسته که بچه دار شدن توی این شرایط توجیهی نداره درسته که اشتباهه و حتی من همیشه میگم اگه یک درصد احتمال میدید نتونید از پس نیاز های بچتون بر بیاید یکی دیگه رو شریک بدبختیتون نکنید اما خب حالا کسی که این اشتباه رو کرده دیگه اینجوری باهاش رفتار کردن ترقیب به خشونت هم درست نیست به نظرم، نظر شما چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کسی که همچین پیشنهادی داده و اونایی که لایک کردن حتما ازاختلال شدید تری رنج میبردن آدم سالم همچین نظری نمیده

خداوند شفای عاجل عنایت بفرماید

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نظرم اینه که قضاوت ممنوع 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

احتمالا اون افراد هم از مشکلات روانی رنج میبرن ولی خودشون خبر ندارن!! 

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
اون آدمایی ک اینو گفتم و لایک کردن از خود شیطان بدترن    

واقعا 

همه اومده بودن نوشته بودن با وجود این اختلال حق نداشتی بچه دار شی و توهین و... درسته راست میگن ولی آخه زخم زبون نمیزدن بهتر بود 

از همه هم بد تر اون بود که اون  پیشنهادو داده بود 

دقیقا

خدا از همههههههه مهربون تره واسه یک آدم

بعدشم عزیزم هرکسی یه مشکلی داره تو زندگیش

بخدا که همینایی که میان نظر میدن خودش یه طور دیگه مشکل دارن 

بعدم مگه میشه به یه موجود زنده آسیب رسوند؟

به نظرم ن این آقا ن بچه هاش بیمار نبودن

بیمار اون آدمایی ان که سرشون تو کار ملته و از مشکلاتشون سوءاستفاده میکنن

امیدوارم خدا یه قلب مهربون به همه بده که بد هیچ کسی و نخوان

همیشه میگن تا زمانی که کفش یکی دیگه رو پات نکردی و به جاش راه نرفتی و سختی‌های راه رفتن با اون کفش و نفهمیدی هیچ وقت قضاوتش نکن ، این آقا پدر و مادرش از بچگی از همدیگه جدا شدن قطعاً احساس تنهایی شدید رو از بچگی تجربه کرده وقتی بزرگ شده دلش خواسته نیازش رو پر کنه و ازدواج کنه ازدواج کرده و خب حالا خواسته یا ناخواسته دو تا بچه داره بخواهیم از منظر دنیا بهش نگاه کنیم بله اون آقا تصمیم اشتباه و وحشتناکی گرفته اما اگه از نظرای دیگه بخوایم بهش نگاه کنیم اون آقا الان سه تا فرشته توی خونش داره که هر سه تا بدون هیچ سوال و جوابی صاف وارد بهشت میشن ، کاش ما آدما قبل از اینکه بخواهیم دهن باز کنیم و حرف بزنیم و نظری بدیم قبلش حسابی فکر کنیم و در موردش درست تصمیم بگیریم بعد به زبون بیاریم  

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
عزیزم الان شما باید برای ما دعا کنید که

والا قربونتون برم 

من اگه دعام میگرفت واسه خودم باید یه اتفاق خوب میفتاد 💔😢

ولی امیدوارم خدا به خاطر وجود پاک خودتون هر چی میخواین بهتون بده 

والا قربونتون برم  من اگه دعام میگرفت واسه خودم باید یه اتفاق خوب میفتاد 💔😢 ولی امیدوارم خد ...

مرسی

وجودمون هم پاک نیست

ایشالا همگی عاقبت بخیر بشیم

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت