2777
2789
عنوان

دلم خونه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 36 پست

جای شما بودم سریع زنگ می‌زدم ۱۱۰ میومدن جلو در می‌گفتم بچه رو کتک زده براش پرونده سازی می‌کردم بعدشم می‌رفتم از دستش شکایت می‌کردم همین الانم وسایلامو جمع می‌کردم می‌رفتم خونه پدری مادری برادری ولی تو اون خونه نمی‌موندم خواهشاً نگید پلیس می‌تونه بیاد چیکار کنه اتفاقاً میاد این موضوع و تاریخ و ساعتشو ثبت می‌کنه این خانمم راحت می‌تونه از این موضوع استفاده کنه تا پدر این مرتیکه رو در بیاره😡😡😡😡😡😡😡😡  

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

ظاهرا دخترتون زیاد گریه میکنه. بچه بی دلیل گریه نمیکنه و خوابش کم‌نمیشه. یه پزشک اطفال خوب برید و بخواید همه احتمالات مخصوصا ریفلاکس رو چک کنه. یکی از شایع ترین دلایل گریه زیاد و نخوابیدن نوزادا ریفلاکسه که ماه های اول رو به کابوس والدین تبدیل میکنه. تحقیق کنید در موردش و با علائم نوزادتون مقایسه کنید. گاهی شما باید یه شرح حال دقیق و احتمال وجود یه مشکل رو به دکتر بدید تا به اون مسئله خاص توجه کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا حرفاتون درست نیست هرچقدر پدرش شرایطش بدباشه دلیل نمیشه این فتاروبکنه،مگه اینکه مشکل روانی دا ...

باید تو شرایطش بود و قضاوت کرد. از پدرو مادری که دوماهه نخوابیدن و هزار جور مشکل دارن توقع رفتار منطقی نداشته باشید. بخصوص اگه دست تنها و بدون کمک باشن. 

باید تو شرایطش بود و قضاوت کرد. از پدرو مادری که دوماهه نخوابیدن و هزار جور مشکل دارن توقع رفتار منط ...

میدونم حقیقتا اصلا برام قابل درک نیست خواهرمن شوهرش بشدت آدم بیخود وبداخلاقی بود بچش بشدت نق نقو جوری مه ۸ماه تمااام این بچه نخوابید دیکه خواهرم هر دکتری میرفت میگفتن بچه سالمه طفلک خواهرم بخدا ۸ماه نخوابید یوقتایی میومد خونه مامانم شبا بچشو نگه می‌داشتیم این طفلی میخوابید ولی یبار شوهرش به بچش نکفت زهرمار بااینکه بشدت پسردوست بود وبچه خواهرم دختر بود یعنی این آدم اصلا منطق نداشت بداخلاق بود هراخلاق گندی بکی داشت ولی هیچوقت به بچش تونمیکفت میخوام بگم پدرومادر توهرشرلیطی باشن اصلا حق ندارن به بچه ای مه این اندازه بی دفاع ومظلومه خدایی نکرده آسیب برسونن اونم بچه یه ماهه مگراینکه گفتم فقط بیماری روانی داشته باشن مگرنه هیچ توجیهی نداره حتی اکه به هفته این بچه نخوابیده باشه وگریه کنه 

شوهرت معتاده یا مشکل روانی داره؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
میدونم حقیقتا اصلا برام قابل درک نیست خواهرمن شوهرش بشدت آدم بیخود وبداخلاقی بود بچش بشدت نق نقو جور ...

حتما خواهرتون خیلی خوب مدیریت میکرده یا بیشتر سختیاش با خودش بوده

ظرفیت آدما هم‌با هم فرق داره.بعضیا یه شب نخوابن کنترل اعصابشونو از دست میدن. مردا بخصوص اونایی که مشکلات مالی و عاطفی هم دارن وقتی بچه بیاد تا یه مدت سردرگمن،نه خودشونو اون آدم سابق میدونن نه میتونن درست با اون بچه ارتباط بگیرن‌. نحوه مدیریت مادر تو این شرایط مهمه. اگه مرد رو علاوه بر مشکلات بیرونش و مسائلی که با نقش پدری داره زیادی درگیر روزمرگی ها و گریه ها و نخوابیدنای بچه کنی کنترل شرایطش از دستشون خارج میشه. همسر من بهترین بابای دنیاست برا بچش از هیچی کم نمیذاره اما تو دو ماهگی که نصفه شب بچه رو دادم بهش گفتم دیگه نمیتونم باید یه ساعت بخوابم و بچه هم فقط گریه میکرد برد گذاشتش رو تخت گفت گریه کن هر چقد میخوای خودشم گرفت خوابید... نه روانی بود نه جانی نه معتاد. فقط مستاصل شده بود و واکنشش منطقی نبود. تحمل و واکنش آدما فرق داره. این پدر هم احتمالا به مرز فروپاشی رسیده که این کارو کرده و مطمئنا کسی کمکشکن نمیکنه و باری از رو دوششون بر نمیداره