2777
2789
عنوان

با این دامن چه بلوزی بپوشم شیک باشه ؟ برای مراسم براد

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 56 پست
گفتم جوراب شلواری میپوشم از زیر بده واقعا؟؟

ن تر خدا خیلی خزه جوراب زیر این😂😂😂نکنی ها

ی شلوار بپوش شیک تره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین برا مهمونی کر بلا یه همچین چیز ساده و پوشیده ای میپوشن....حالااگه حتمااون دامن ومیخوای بپوشی،جوراب شلواری ضخیم با شومیز بپوش

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

به نظرم با کراپ مشکی بپوشی اوکیه جوراب شلواری هم نپوش اصن حتی رنگ پا 

کراپ سفید شیکتره اما بخاطر این ایام حالا مشکی هم بپوشی اوکیخ 

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...نه در اخبار حرفی زده میشود...نه خیابانی بسته میشود...و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...پسرم تنهاتر...💙و پدرم کمی شکسته تر...اقواممان چندروز آسوده از کار...دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید🙃 و اشک تمساح میریزد...و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...من میمانمو و خدا،💗بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...🙁

قشنگه به نظرم به درد این مراسمم میخوره اگه استایل ت همیشه اینه اینجا بیشتر خانم های جا افتاده هستن برا اون میگن نپوش 😂به نظرم شومیز بپوش روش 

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.