2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بچه اینجاست

361 بازدید | 23 پست

یه سوالی مطرح شد در زمینه اینکه مجردا چکار کنن سمت اشتباه نرن وقتی نیاز تو وجود همه هست

یکی راهنمایی خواست

من نمیفهمم چرا نی نی یار رو خبر کردن!

این سوال یه سوال منطقیه که اتفاقا نیاز به جواب درست و راهنمایی داره 

این یعنی یه آدم مجرد چطور باید از خودش روحش و روانش و اعتقاداتش مراقبت کنه

خب از کجا باید پرسید دیگه

ابلهی چیزی هستید که اینقدر بچگانه جبهه میگیرید؟

خب نپرسه و همچنان ادامه بده تا شما کوچولوهای مغز فندقی توهین نکنید؟

اتفاقا مسله بزرگیه و نیاز به راهنمایی و همراهی داره

کاش ثبت نام سایت نیاز به یه سری آزمونهای تعیین صلاحيت برای نظر دادن داشته باشه

@نی_نی_یار کاش رسیدگی شه که یه فضایی برای سوالات منطقی که نیاز به بررسی سالم داره مطرح شه

من نمیدونم باید کی رو نگ کنم

شرمنده

همون بهتر که برات گزارش زدن،چون جواب اینجور سوالات رو قطعا از اینجا نمیگیری،کتابها و یا مشاور بهتر میتونن راهنماییت کنن.اینجا فقط برات مزاحم پیدا میشه و یا مسخره میشی و توهین میکنن و یا قضاوت میشی.

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوجوان ها از خیلی مباحث ترس و هراس زیاد دارند و چون تو بلوغ هستند این ترس هاشون منطقی می دونند و گزارش می زنند 

و اصلا این جا هم محیط زنونه هست هم مختص نوجوان ها نیست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

کلا ممنوعه این موضوعی که میگی برا همین ترکید

خب میدونی منظور من اینه این موارد که مربوط به مسائل خصوصی هست طیف داره

مثلا اگر بکی مستقیم بخواد رابطه رو تشریح کنه و چه میدونم از ریز ارتباط با همسرش صحبت کنه این واقعا غیر اخلاقی و نا مناسب تلقی میشه

اما این که یکی بگه من مجردم و نیاز دارم 

شما چی پیشنهاد میدین که گناه آلود نباشه 

دغدغه این آدم فاصله گرفتن از راه خطا هست

کاش اینو بفهمیم 

و اگر مختص مسائل زنانه نیست پس چرا زدند سایت بارداری 🙄

اصلا این سایت هیچیش مشخص نیست یک جایی زدند این موضوعات ممنوعه هست، و موصوعات مختلف هم توش مشخص شده از یک طرف هم زدند سایت بارداری 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خب میدونی منظور من اینه این موارد که مربوط به مسائل خصوصی هست طیف داره مثلا اگر بکی مستقیم بخواد را ...

حرفت درسته،من خودم باتوجه به تجربم یبار تاپیک زدم راهشو هم نوشتم فاصله از محرک....فقط همین باعث ترکیدن کاربریم شد

اینجا حتی نمیتونی محاوره ی عادی داشته باشی

دلتنگ آواز قو🦢
همون بهتر که برات گزارش زدن،چون جواب اینجور سوالات رو قطعا از اینجا نمیگیری،کتابها و یا مشاور بهتر م ...

من این تاپیک رو نزدم ولی داشتن نظراتو میخوندم

اتفاقا اینی که گفتید جواب بسیار درستی بود

کافیه گفت اینو 

اما خیلی از اسیبایی که وجود داره برای اینه که نمیشه گفت این مشکل وجود داره

محض اطلاع عرض می‌کنم

من آدم مذهبی هستم و چون برام مهمه داشتم نگاه میکردم راه حل کار آمد علاوه بر تفکری که خودم دارم هست که بخوام سر لوحه قرار بدم یا خیر

بچع ها اسم اون نرم افزاره که تبلیغاتو میبرع چیع؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
بله با عرایض شما موافقم 

البته فرمایشات درسته

عرایض رو برای خودمون بکار میبریم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐