2777
2789
عنوان

اسمش ویاره یا چیه

140 بازدید | 27 پست

سلام خانما من باردارم 20هفتمه اوایل فقط صبحا حالت تهوع داشتم خوب شدع بودم الانم شبا انقد بالا آوردم الان از دماغمم اومد و خون دماغ شدم چاره چیه نشستم گریه میکنم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐

از اول هیچی نفهمیدم ۲۹هفتمه تازه حالت تهوع گرفتم نسبت به خعلی از بوها حساس شدم🤕

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
یادشبخیر انگار دیروز بود ۲۰ هفتم بود چشم بهم زدم شدم هفته۳۸

خوشبحالت ☹

برا من نمیگذره هر ثانیم پر از استرسه🤦‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
نه بالا میارم خوب میشم الانم گشمه چیزی بخورم بازم بالا میارم اصلا یه وضعیه 

قبل از غذا یدون دمیترون بخور ولی سعی کن در طول روز زیاد نخوری الان یه شربت به لیمو خنک بخور

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

ببین عزیزم منم ویار خ بدی داشتم ب حدی ک آخر استفراغم خون میومد تموم گلوم زخم میشد هر کسی با یچیزی خوب میشه خواهرم با من باردار بود گفت دمیترون بخور من خوردم خوب شدم ولی من دمیترون خوردم تا سه روز فقط معذرت میخام عق میزدم ولی استفراغ نمی‌کردم ک از مرگ برام بدتر بود دکتر برام قرص زنجبیل نوشت اونم چند روز حالم و بهتر کرد الان میتونی اگه زنجبیل داری یکم داخل چایی چیزی بریزی بخوری