2777
2789
عنوان

پریود نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 22 پست

پوست پیاز قرمز رو دم بزار و زعفرون ولی حتما یه آزمایش بده من ۲ سال پیش دادم تنبلی تخمدان داشتم ۱ ماه دارو خوردم خوب شدم و تا ۲ سال تقریبا اوکی بودم تا همین چند ماه پیش به خاطر بی تحرکی زیاد به خاطر کنکور بازم نشدم و عقب افتادم هر چی جوشونده خوردم درست نشد ۵ روز ورزش کردم سر زمان اصلیش اومد  تحرک تحرک بشدت مهمه 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست پیاز قرمز رو دم بزار و زعفرون ولی حتما یه آزمایش بده من ۲ سال پیش دادم تنبلی تخمدان داشتم ۱ ماه ...

وای بدیش اینه که از پیاز بدم میاد نمیتونم بخورم، زعفرون رو هم یکی دوبار چند وقت پیش دم کردم اصلا تاثیر نداشت 

من یکی دوسال پیش دکتر گفت که تخمدان پلی کیستیک داری، بعضی دکتر ها هم میگن که با ورزش و اصلاح سبک زندگی برطرف میشه ولی تحرکم دارم نمیدونم چرا نمیشم و اصلا دارو گیاهی تاثیر نداره

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.
پوست پیاز قرمز رو دم بزار و زعفرون ولی حتما یه آزمایش بده من ۲ سال پیش دادم تنبلی تخمدان داشتم ۱ ماه ...

منظورت از ورزش یعنی تا چه حد، چند دقیقه 

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.

حامله نیستی؟؟؟

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
منظورت از ورزش یعنی تا چه حد، چند دقیقه 

وروش های هوازی گلم و طناب زدن خیلی تاثیر داره غذای های های سالم بخور من هم غذا هامو کم کردم و سالم هم روزی نیم ساعت ورزش کردم

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

وای بدیش اینه که از پیاز بدم میاد نمیتونم بخورم، زعفرون رو هم یکی دوبار چند وقت پیش دم کردم اصلا تاث ...

تحرک باید همیشه و همه روز باشه و سعی کنید غذای مضر کمتر بخورید ❤