2777
2789
عنوان

کیا با IUI دوقلو باردار شدن

311 بازدید | 7 پست

سلام دوستان لطفا کمکم کنید میخوام IUI انجام بدم برا دوقلو آیا کسی تا به حال با IUI دوقلو باردار شده  

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید می‌کند 
خیلی کم پیش میاد با ای یو ای چرا ای وی اف نکردید؟

خیلی هزینه میخواد گلم 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید می‌کند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حدودا ۱۰ اینا میشه دولتی

نیست من پرسیدم گفتن ۴۰ تا ۵۰ میلیون هزینه ش اونم صددرصدی گفت نیست 

نیست من پرسیدم گفتن ۴۰ تا ۵۰ میلیون هزینه ش اونم صددرصدی گفت نیست 

بله آی وی اف ۵۰ درصد ای یو ای ۳۰ درصد ولی دوقلو تو آی یو ای خیلیییی درصدش کمتر از ای وی افه 

من  دولتی میرم فعلا با دارو حدودا ۶ اینا شده هنوز انتقال ندادم بستری هم شدم البته قبلش ی سری آزمایش و اینا هم هست فکر کنم بین ۱۰ تا ۱۵ بشه بیشتر نمیشه البته با بیمه تامین اجتماعی

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
بله آی وی اف ۵۰ درصد ای یو ای ۳۰ درصد ولی دوقلو تو آی یو ای خیلیییی درصدش کمتر از ای وی افه  م ...

آهان خوش بحالت من بیمه ندارم باید آزاد بگیرم 

خوب انشالله بسلامتی باشه گلم دوقلو میخوایی یا یکی دختر یا پسر یا فرقی نداره جنسیتش 

آهان خوش بحالت من بیمه ندارم باید آزاد بگیرم  خوب انشالله بسلامتی باشه گلم دوقلو میخوایی یا یک ...

منون عزیز برای من فرقی نداره یدونه صحیح و سالم بشه فقط😔

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔