2777
2789
عنوان

سوال دارم راحب غبغب لطفا ج بدین

214 بازدید | 19 پست

سلام لطفا هرکی هر راهنمایی بلده بگه ۲روزه ساکشن غبغب انجام داذم الان لب پایینم موقع حرف زدنو خندیدن یخورده کح میشه خیلی بد نگرانم شما تجربه ای دراین باره دارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم از نتیجه. راضی هستی؟ کجا انجام دادی

سلام عزیزم من زیاد راضی نیسم بایذ برم مجدددرستش کنم بهم گف بعد3 ماه برگرد اگ خوب نشد تا درستش کنم من کرج رفتم  کلینیک سامان 

سلام عزیزم من زیاد راضی نیسم بایذ برم مجدددرستش کنم بهم گف بعد3 ماه برگرد اگ خوب نشد تا درستش کنم من ...

چرا راضی نیستی عزیزم، گن رو مدام و ب موقع بستی؟ اخه میگن خیلی تاثیرگذارع

سلام عزیزم من زیاد راضی نیسم بایذ برم مجدددرستش کنم بهم گف بعد3 ماه برگرد اگ خوب نشد تا درستش کنم من ...

سلام عزیزم لبت بهتر شد؟ منم ساکشن غبغب کردم لبم کجه دارم میمیرم از غصه سه روزه غذا نخوردم توروخدا اگه بهتر شدی بهمنم بگو جیکار کردی خدا خیرت بده

سلام عزیزم لبت بهتر شد؟ منم ساکشن غبغب کردم لبم کجه دارم میمیرم از غصه سه روزه غذا نخوردم توروخدا اگ ...

عزیزم بعد چندهفته کامل خوب شدم اصلا نترس یک ماه بعد کامل خودواقعیت میشی کاری نکردم اما ذره ذره بی حسی از بین میره خودش لبت خوب میشه بخاطر بیحسیه نگران نباش ب هیچ وجه

عزیزم بعد چندهفته کامل خوب شدم اصلا نترس یک ماه بعد کامل خودواقعیت میشی کاری نکردم اما ذره ذره بی حس ...

وایوخداروشکر انلاین شدی میشه درخاست دوستیمو قبول کنی میخام عکس لبخندمو برات بفرستم ببینم مال شما هم همینطوری بود